Witam wszystkich,
po kilku instalacjach programu, odinstalowaniu ( AppCenter oraz ipkg ) zainstalowałem ponownie PyLoad przez AppCenter
Odpala się, widzi aktualizację, restartuję i bah. Kompletnie nie widzę nowych pluginów przy wyborze konta lub po prostu w zakładce Plugin
Standardowo pluginy powinny być widoczne tutaj
W tym jednak katalogu widzę pliki wszystkie hostingów jakie dopiero są ściągane po aktualizacji.
Przegrywałem pliki do docelowego katalogu ale nadal nic, nie widzi żadnego nowego pluginu jaki pojawił się po update.
Robiłem kilkakrotnie restart, wyłączenia i włączanie.
po kilku instalacjach programu, odinstalowaniu ( AppCenter oraz ipkg ) zainstalowałem ponownie PyLoad przez AppCenter
Odpala się, widzi aktualizację, restartuję i bah. Kompletnie nie widzę nowych pluginów przy wyborze konta lub po prostu w zakładce Plugin
Bash:
Info PyLoad
Python: 2.5.6 (r256:88840, Feb 17 2012, 10:01:33) [GCC 4.2.1]
OS: posix linux2 Linux SylwiaQMedia 3.12.6 #1 SMP Mon Dec 29 12:15:47 CST 2014 x86_64
pyLoad version: 0.4.9
Installation Folder: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload
Config Folder: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload/data
Download Folder: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload/data/Downloads
Free Space: 2.46 TiB
Language: pl
Webinterface Port: 8100
Remote Interface Port: 7227
Standardowo pluginy powinny być widoczne tutaj
/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload/module/plugins
ale nie są.W tym jednak katalogu widzę pliki wszystkie hostingów jakie dopiero są ściągane po aktualizacji.
/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload/data/userplugins
Przegrywałem pliki do docelowego katalogu ale nadal nic, nie widzi żadnego nowego pluginu jaki pojawił się po update.
Robiłem kilkakrotnie restart, wyłączenia i włączanie.