Witam,
Co sądzicie o ofercie z firmy QNAP TS-251-2G (2GB RAM) · NAS, 2x SATA, 2.4 GHz, 2GB, 4x USB, HDMI | redcoon Polska
999 z 2 GB ramu
Jestem od pewnego czasu zainteresowany tym qnapem z uwagi na hdmi i kodi.
1.Czy filmy tną się przy odtwarzaniu na KODI filmów z hdd np 40-50 GB ?
Rozumiem, że napisy srt i polska strona kodowa działa poprawnie.
2.Interesuje mnie wrzucenie pluginów do KODI typu "Polska telewizja, mr now, web tv". Ktoś testował ?
3. Moja żona lubi oglądać filmy na swoim telefonie. Cóż różne zboczenia są w narodzie . Czy transkodowanie w locie powoduje jakąkolwiek zacinkę np przy 1080p.
4. Czy qnap otworzy pliki ISO BD ?
5. Czy sprzęt działa poprawnie na 2 x 8 GB ?
Posiadam obecnie Popcorn Hour A-110 i czyta wszystko poza płytami chodnikowymi. Ofc to jest odtwarzacz multimedialny aczkolwiek wolałbym nie spadać z oczekiwaniami.
Co sądzicie o ofercie z firmy QNAP TS-251-2G (2GB RAM) · NAS, 2x SATA, 2.4 GHz, 2GB, 4x USB, HDMI | redcoon Polska
999 z 2 GB ramu
Jestem od pewnego czasu zainteresowany tym qnapem z uwagi na hdmi i kodi.
1.Czy filmy tną się przy odtwarzaniu na KODI filmów z hdd np 40-50 GB ?
Rozumiem, że napisy srt i polska strona kodowa działa poprawnie.
2.Interesuje mnie wrzucenie pluginów do KODI typu "Polska telewizja, mr now, web tv". Ktoś testował ?
3. Moja żona lubi oglądać filmy na swoim telefonie. Cóż różne zboczenia są w narodzie . Czy transkodowanie w locie powoduje jakąkolwiek zacinkę np przy 1080p.
4. Czy qnap otworzy pliki ISO BD ?
5. Czy sprzęt działa poprawnie na 2 x 8 GB ?
Posiadam obecnie Popcorn Hour A-110 i czyta wszystko poza płytami chodnikowymi. Ofc to jest odtwarzacz multimedialny aczkolwiek wolałbym nie spadać z oczekiwaniami.