Rozwiązany Qsync - Brak dostępu podczas zapisu do pliku

Dyskusja w 'Archiwizacja i przywracanie' rozpoczęta przez użytkownika Ms_ki, 7 Sierpień 2014.

Ładowanie...
  1. Ms_ki
    Offline

    Ms_ki System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    13 Luty 2013
    Wiadomości:
    105
    Miejscowość:
    Pleszew
    Local Time:
    18:32
    Oceny:
    +5 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-x53 100 Mbps
    Masz dysk SSD? No ja jak pracuje na większych plikach to przy zapisie wywala takie błędy .. :-(
     
  2. Silas Mariusz
    Online

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 553
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    18:32
    Oceny:
    +1 462 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Nie posiadam żadnego dysku SSD. Błąd zapisu, który u Ciebie występuje jest po stronie komputera.... Nie używasz Windowsa XP i partycji FAT prawda?
     
  3. pigers
    Online

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    7 042
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    18:32
    Oceny:
    +1 113 / 30 / -13
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
  4. Ms_ki
    Offline

    Ms_ki System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    13 Luty 2013
    Wiadomości:
    105
    Miejscowość:
    Pleszew
    Local Time:
    18:32
    Oceny:
    +5 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-x53 100 Mbps
    Po aktualizacji Qsync problem ustąpił.