Pomoc QuMagie dla wielu użytkowników

PuteR

Nowy użytkownik
Noobie
5 Czerwiec 2025
4
0
1
38
QNAP
TS-x64
Ethernet
100 Mbps
Cześć, od nie dawna posiadam Qnap TS-264. Zakupiłem go głównie z myślą o tworzeniu kopi zapasowej zdjęć z telefonów domoników.
Chciałbym przenieść na tego NAS bibliotekę wszystkich zdjęć które posiadam na dysku zewnętrznym i dalej żeby każde wykonane zdjęcie telefonem było przenoszone również na tego NAS. Czy da się to zrobić tak aby użytkownicy poszczególnych telefonów nie widzieli w aplikacji zdjęć innych użytkowników. Da się to jakoś podzielić czy na qnapie i tak wszystko wyląduje w jednym katalogu i każdy kto będzie miał zainstalowaną aplikację Qmagic będzie widział wszystkie zdjęcia??

OK, dzięki w ten sposób powoli zaczyna działać to tak jak bym tego chciał. Dostrzegam tylko jeden problem i nie wiem czym to może być spowodowane pomimo tego że wykupiłem licencję cayin media sign to pliki HEIC nie wszystkie wyświetlają się poprawnie. Jak może być tego przyczyny?? Czy po prostu tak już musi być i taki urok tej aplikacji???

Ja otworzyłem ticket w supporcie. Też mam licencje i video station, a mimo to filmy się nie odtwarzają, tylko wywala komunikat. Analizują. Coś jest nie tak.

Wysłane z mojego CPH2671 przy użyciu Tapatalka