Udzielamy pomocy Serwer Qnap TS-212p - brak Transmission

Discussion in 'Stacja pobierania i QGet' started by Robert000, Feb 17, 2020.

Register FREE now for increased access

Already registered?

Log in or Sign up

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club's content is only available to our members. Register now to access our content and start discussing with other people in our forums. Plus you can:
  • Like interesting posts
  • Watch threads and receive frequent updates via email
  • Exchange messages with other members in private conversations
Sign up now!
 
  1. Robert000
    Offline

    Robert000 Passing Basics Beginner

    Joined:
    Jan 9, 2020
    Messages:
    4
    Local Time:
    4:52 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x31
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-x31 100 Mbps
    Witam Wszystkich, mam problem ze staruszkiem TS-212p, kilka dni temu znikł Transmission z serwera (jednego dnia był a drugiego już .. ... ..... . ........... ............................. ......... ............. ..... . .......... .. .. . ........... .. ......... ........ . ......... ......... ....... ...... ..... ....... .. ...... ........... ... .......... ................ .............. . ............. ..... ..... . ... .. ............. ....... ............ . ... ........ . ........ .......................... .. .... .................. ........... ...... ... ... ..... .... ............ ...... ... ... .... .................. ..... .. ........ . ....... .... .. .... ..... ............ .. ......... ..... .... ... ... .. ........ ..............