[SqueezeCenter] player

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika Przemek, 27 Marzec 2009.

Ładowanie...
  1. Przemek
    Offline

    Przemek Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    8 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    74
    Miejscowość:
    Świdnica
    Local Time:
    03:06
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam zainstalowalem SqueezeCenter na moim ts-109 powiedzmy ze wszystko sie wlacza lecz nie moge odtwarzac niczego przez www "your player was not faond" mam przy wyborze playera. Chcial bym aby mozna bylo kozystac przez www z roznych komputerow w sieci i rozumiem ze jest to mozliwe tylko co nalezy doinstalowac lub skonfigurowac ?

    Przemek
     
  2. Przemek
    Offline

    Przemek Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    8 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    74
    Miejscowość:
    Świdnica
    Local Time:
    03:06
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    wszystko sie pojawilo po dluzszej chwili.... bardzo powoli dziala to oprogramowanie na ts-109 :-(

    Przemek
     
  3. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    02:06
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    może poprostu twój QNAP ma za dużo po uruchamianych usług...
     
  4. Przemek
    Offline

    Przemek Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    8 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    74
    Miejscowość:
    Świdnica
    Local Time:
    03:06
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    ma troche uruchomione wiec zapewne dlatego przydal by sie jakis mod z dolozeniem pamieci :)

    Przemek
     
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 441
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    03:06
    Oceny:
    +1 450 / 30 / -6
    Followers:
    24
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    niestety nie ma takiego mod'a...
    chociaz kiedys rozwazalem nad zamowieniem kosci i przelutowaniem ich
    tylko czy firmware obsluzy i wykorzysta wiecej ramu :-(
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.