[SqueezeCenter] player

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika Przemek, 27 Marzec 2009.

Ładowanie...
  1. Przemek
    Offline

    Przemek Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    8 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    74
    Miejscowość:
    Świdnica
    Local Time:
    18:53
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam zainstalowalem SqueezeCenter na moim ts-109 powiedzmy ze wszystko sie wlacza lecz nie moge odtwarzac niczego przez www "your player was not faond" mam przy wyborze playera. Chcial bym aby mozna bylo kozystac przez www z roznych komputerow w sieci i rozumiem ze jest to mozliwe tylko co nalezy doinstalowac lub skonfigurowac ?

    Przemek
     
  2. Przemek
    Offline

    Przemek Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    8 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    74
    Miejscowość:
    Świdnica
    Local Time:
    18:53
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    wszystko sie pojawilo po dluzszej chwili.... bardzo powoli dziala to oprogramowanie na ts-109 :-(

    Przemek
     
  3. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    17:53
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    może poprostu twój QNAP ma za dużo po uruchamianych usług...
     
  4. Przemek
    Offline

    Przemek Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    8 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    74
    Miejscowość:
    Świdnica
    Local Time:
    18:53
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    ma troche uruchomione wiec zapewne dlatego przydal by sie jakis mod z dolozeniem pamieci :)

    Przemek
     
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 033
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    18:53
    Oceny:
    +1 340 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    niestety nie ma takiego mod'a...
    chociaz kiedys rozwazalem nad zamowieniem kosci i przelutowaniem ich
    tylko czy firmware obsluzy i wykorzysta wiecej ramu :-(
     

Poleć tę stronę