Kilka tygodni temu skopiowałem sobie przez zwykły upload (nie Syncovery) na chmurę pokaźną ilość plików ze swojego NASa i komputera. W międzyczasie poznałem Syncovery i chciałbym żeby synchronizował mi te same (czyli wcześniej skopiowane) pliki w jedną stronę: z NAS na chmurę.
Niestety nie potrafię go ustawić tak, żeby na początek skopiował tylko te pliki, które w tym czasie uległy zmianie lub zostały dodane do katalogów - pomimo próby różnych ustawień zaczyna kopiować mi wszystkie, również te, których wielkość czy data modyfikacji nie uległy zmianie w tym czasie.
Czy da się go ustawić tak, żeby kopiował tylko te pliki, które uległy zmianie (lub zostały dodane do katalogów) ?
Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.2 Build 20161214
Model serwera: QNAP TS-251
Niestety nie potrafię go ustawić tak, żeby na początek skopiował tylko te pliki, które w tym czasie uległy zmianie lub zostały dodane do katalogów - pomimo próby różnych ustawień zaczyna kopiować mi wszystkie, również te, których wielkość czy data modyfikacji nie uległy zmianie w tym czasie.
Czy da się go ustawić tak, żeby kopiował tylko te pliki, które uległy zmianie (lub zostały dodane do katalogów) ?
Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.2 Build 20161214
Model serwera: QNAP TS-251