Jakby ktoś nosił się z zakupem TS-251 to podsyłam ciekawą ofertę:
TS-251 w Morele.net
TS-251 w Morele.net
Jesli to jest nowy sprzet - sprzedawca musi Ci dac 2 lata gwarancji.A jaki jest okres gwarancji w tej ofercie? Na zakładce Gwarancja nie ma żadnej informacji.
Teoretycznie wiem, ale brak info był zastanawiający.Jesli to jest nowy sprzet - sprzedawca musi Ci dac 2 lata gwarancji.
u mnie za 1 622,48 netto były ale tylko jedna sztuka więc wziąłem sobie swojego 239Pro II+ sprzedam komuśTS-451
masz 10 dni na odeslanie produktu bez podania przyczyny - kupowanie poza siedziba firmy.Ja już kupiłem w morele :-( za późno.
to dotyczy wyłącznie konsumentów czyli jak kupujesz na firmę to nie przysługuje Ci zwrot. Kupiłem w FEN 2 sztuki na jedną będę miał klienta swojego drugiego mogę sprzedać w cenie jwmasz 10 dni na odeslanie produktu bez podania przyczyny - kupowanie poza siedziba firmy.
Niestety masz racje. >>> Zwrot rozpakowanego towaru - Konsument w sieci - Prawa konsumenta - Infor.plto dotyczy wyłącznie konsumentów czyli jak kupujesz na firmę to nie przysługuje Ci zwrot. Kupiłem w FEN 2 sztuki na jedną będę miał klienta swojego drugiego mogę sprzedać w cenie jwmasz 10 dni na odeslanie produktu bez podania przyczyny - kupowanie poza siedziba firmy.
Kupione na firmę, zapłacone, czekam na przesyłkę, pozamiatane. Ale może jak ceny wrócą do normy to sprzedamNiestety masz racje. >>> Zwrot rozpakowanego towaru - Konsument w sieci - Prawa konsumenta - Infor.plto dotyczy wyłącznie konsumentów czyli jak kupujesz na firmę to nie przysługuje Ci zwrot. Kupiłem w FEN 2 sztuki na jedną będę miał klienta swojego drugiego mogę sprzedać w cenie jwmasz 10 dni na odeslanie produktu bez podania przyczyny - kupowanie poza siedziba firmy.