Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam, odpaliłem TS-x73A, zainstalowałem najpierw 2 SSD nvme m2. Odpaliłem na nim QTS Hero.
W 4 zatoki wsadziłem HDD, dodałem pulę.
Jak to potem jest by pod windows 10 był widziany w sieci?
Przy mapowaniu dysk jest widoczny, nie mniej jednak są błedy gdy chce wejść na partycje
Jak można się zalogować w sieci na dysk ?
Pozdrawiam
może i leniuszek. Zalatany obecnie to moje drugie imię.
Oglądałem 5 akademii, temat z którym się zgłosiłem nie był w żadnym z cykli poruszany. DOdatkowo po wyjściu z domu, Qsync, qnapmenager z telefonu nie widział mojego dysku. Niby to przez to że w UPC nie miałęm zewnętrznego IP. Pogrzebałem w ustawieniach NAS (ustawienia sieciowe) i mam teraz komunikację "z zewnątrz"
Czy byłbyś tak miły i wytłumaczył dlaczego nie mogę wejść na dysk w domu z poziomu windows ? Byłbym bardzo wdzięczny
Czyli twierdzisz, że nie masz zewnętrznego IP, a jednocześnie "pogrzebanie" w ustawieniach QNAPa dało Ci dostęp z zewnątrz? Czyli zapewne skonfigurowałeś myqnapcloud czy o coś inne Ci chodzi?
Ale tak w ogóle to w UPC jest publiczne IP więc i tak nie rozumiem tego Twojego pierwszego zdania.
@SiewcaRyżu wszystko wiedziałem, tylko udziały mi umknęły...
Ja wiem że są użytkownicy jak ja, co nie byli pilni, wystarczająco "zaangażowani" w kwestie oczytania. Ale mimo tych wad, są też tacy jak Ty którzy pomagają. Za to serdecznie dziękuję.