Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Część - dziś nie mogłem się od kilku miesięcy połączyć zdalnie z serwerem NAS poza domem. W sieci LAN wszystko działa ale juz poza LAN nie ma polaczenia. diagnostyka myQNALcloud wykazuje nieaktywna usługę, co jest dla mnie zdziwieniem i irytujące... przecież wszystko działało. teraz nie mogę się połączyć z serwerem. co mogło się rozejacha? sprawdzałem juz chyba wszystko łącznie z restartami routerów i samego NAS....
dziękuję. za chwile sprawdzę. wyłączyłem ponownie serwer nas i przepinam go w inna siec bo juz mnie szlag trafia... Pingowanie sprawdzę i zakładkęmyQNAPcloud również...
Połączono posty:
dobra temat do zamknięcia.... problemem był wzmacniacz onemesh tplink... chciałem QNAPa ze względuna głośność pracy dysków wrzucić na strych a tam niestety nie dochodzi skrętka do routera wiec połączyłem serwer przez wzmacniacz... mimo ze polaczenie wifi było ok nawet miedzy routerem a wzmacniaczem to jednak cos się wysypywało żeby działał myQNAPcloud... przeniosłem serwer z powrotem blizej routera i podłączyłem skrętka i teraz jest wszystko w normie....