C
Local time
23:37
Featured content
0
Punkty reakcji
1

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• C
      Hej, oglądałem film wcześniej i oglądałem ponownie teraz. W sumie kilka razy. Dalej nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Ostatecznie rozwiązałem, ale musiałem kopiować wszystkie dane od nowa. @PiotrX77 nie, nie jestem na grupie
    • C
      No i się pogubiłem gdzieś .... Jak tu zmontować te dwa dyski HDD w Raid 1 ?
      • aaa.png
    • C
      Dobra. Mega dzięki za podpowiedzi. Kupiłem :) Zgłoszę się z problemami ;) pod koniec przyszłego tygodnia :)
    • C
      A dysk na system. Jaki duży ? Czy taki wystarczy: Dysk M.2 ? Odnośnie dysku. Ciężko kupić 3TB teraz. Jeśli uruchomię NAS z dyskiem 4TB a potem jako drugi dołożę 3TB - nie będzie problemu ? Rozumiem ze całkowita pojemność NAS w Raid 1 będzie 3TB...
    • C
      Zastanawiam się jak to technicznie zrobić: - kupię jeden nowy dysk, jeden już niedawno wymieniałem bo klęknął to będą dwa nowe. Stary zostawię awaryjnie - uruchomię NAS z tym nowym. Przekopiuje ze starego NAS dane po sieci (?). - i jak teraz...
    • C
      corvim napisał nowy temat.
      Dzień dobry, Użytkuje obecnie wiekowy TS-231 i od jakiegoś czasu obserwuję dziwne zachowanie jak brak dostepu, dziwna praca dysków jakies hałasy wentylatora ... Dodatkowo support się skończył a nowe aplikacje nie są już wspierane. Doszedłem do...
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…