Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Tak podejrzewam, gdyż kojarzę pracę QVS w sierpniu i wrześniu oraz problem od kilku/kilkunastu dni, a QVS miał wydaną nową wersję w początku października. Stąd moje pierwsze zgłoszenie do Helpdesku i czekam.
Od roku używam Brave i do września na pewno nie było problemów. Oczywiście chcąc to zweryfikować uruchomiłem Edge (nie używam w ogóle). UIpewniłem się, że nie ma żadnych pluginów typu adblock, ublok origin czy nordvpn. Niestety jest dokładnie to...
Witajcie,
Czy ktoś próbował może w ostatnim czasie korzystać z Virtualization Station i zakładać np. nową maszynę ?
Z jakiegoś powodu próby przeglądania zasobów NASa z tej aplikacji (np. wybór lokacji gdzie ma być plik maszyny wirtualnej) kończą...