Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Prawdopodobnie masz dostęp bo PLEX w przypadku "niedostepności" przechodzi na tryb awaryjny przez coś w rodzaju Proxy. Wszystko fajnie, ale ten tryb ubija wszystko i transkoduje do 720p bo transfer ograniczony jest do 2Mbps
Katalog - Storm of the Century (1999) {imdb-tt0135659}. A odcinki Storm of the Century (1999) S01E01 {imdb-tt0135659}. I wrzuć do seriali a nie filmów.
Nie sądzę żeby producent w ogóle się przejmował jak może brzmieć nazwa pilota w języku polskim. A tak w ogóle po wycofaniu wsparcia dla dotychczasowego króla - Logitech, zdaje się że SofaBaton jest w tej chwili najlepszą opcją dla rozbudowanych...
Na monitoring jakiś typowy sprzęt typu HikVision itp. Mój wybór był podykotowany głównie tym że mam videodomofon tej marki i rejestratorem spiąłem sobie wszystko w całość.
Cześć,
Czy wiesz o tym, że QNAP, to nie tylko storage, ale również multimedia oraz inteligentny dom, np. Home Assistant?
QNAP Forum i SofaBaton przygotował dla Ciebie promocję na:
Pilot Uniwersalny Programowalny All In One SofaBaton X1S...
8 kamer ? idź w rejestrator albo dedykowanego QNAPa do kamer - zależy na co budżet pozwoli.
a co do nowego nasa pod dane - raczej bym dodał primo ludzi i zobaczył czy obecny nas daje rade ? jak nie, wtedy kupił nowego
robiąc przeprowadzkę...