Butler
Local time
13:40
Featured content
0
Punkty reakcji
212

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• Butler
      Butler odpowiedział w temacie Pomoc Żaden VPN nie działa.
      Flex to Orange, zagadaj, zrób migrację i uruchom publika. Dla użytkownika prywatnego to w tej chwili jedyna oferta nielimitowanego neta 5G z opcją publicznego IP. Do niedawna PLUS też to oferował, ale po zmianie przepisów telekomunikacyjnych w...
    • Butler
      Butler odpowiedział w temacie Pomoc Żaden VPN nie działa.
      Tydzień temu wziąłem neta 5G od Orange i za 20zł/mc dokupiłem stałego publika. Orange VPN
    • Butler
      Jak patrzysz na średni bitrate filmów to tych przekraczających 4K (mowa o remuxach i obrazach) jest promil. Ale bitrate w trakcie filmu jest zmienne i takich w szczycie ponad 100MB/s już trochę jest. Specjalnie kupowałem kartę sieciową 1Gb do TV...
    • Butler
      Prawdopodobnie masz dostęp bo PLEX w przypadku "niedostepności" przechodzi na tryb awaryjny przez coś w rodzaju Proxy. Wszystko fajnie, ale ten tryb ubija wszystko i transkoduje do 720p bo transfer ograniczony jest do 2Mbps
    • Butler
      Z tego co pamiętam to jak rozdzielałem to PLEX widział ten sam film w dwóch częściach.
    • Butler
      Katalog - Storm of the Century (1999) {imdb-tt0135659}. A odcinki Storm of the Century (1999) S01E01 {imdb-tt0135659}. I wrzuć do seriali a nie filmów.
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…