Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Instrukcja instalacji NUT na HA i integracji z QNAP
1) Zainstalować na HA NUT w dodatkach
2) Skonfigurować NUT w HA, jak poniżej w YAML.
UWAGA: Ważna jest nazwa hosta widoczna poniżej.
3) Uruchomić NUT Serwer
4) Zainstalować...
Ogólnie zasada jest taka. NAS ma dawać dane Player ma je otwierać. NAS ma nawet CPU o 2% nie zwiększyć. To odtwarzacz ma robić robotę. Ważne jest aby odtwarzanie było bezpośrednie. Zakup premium w przypadku Emby i Plexa daje dodatkową...
Ja miałem problemy z bardzo dużymi plikami 4K HDR i napisami. Startował i za chwilę się zatrzywywał. Obciążenie procka 100% i buforowanie po kilka sekund. Bez napisów było trochę lepiej. Ale u ciebie nie startuje wcale. A czy próbowałeś...
Używałem Plexa i EMBY.
Po jakimś czasie zdecydowałem się zostać na Plex.
Jakoś bardziej mi odpowiadał układ i menu.
Ale faktycznie czasami emby ruszał z filmem 4K HRD z którym plex nie dawał rady.
Teraz mam dodatkową kartę graficzną w qnapie i...
Serwer NAS stał się już niemal obowiązkowym wyposażeniem większości biur, a coraz częściej gości również w naszych domach. I trudno się dziwić, bo o ile rozwiązania chmurowe są wygodne i elastyczne, posiadanie danych w zasięgu wzroku daje więcej...
Zalecam wstrzymać się przed aktualizacją do najnowszej wersji Container-Station 3.0.8.981 jeżeli w swoich plikach docker-compose bazujecie na fladze 'mac_address' która przestała być wspierana?
Przykładowy docker-compose
version: '3'
networks...