Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z dużym prawdopodobieństwem TAK, ale zawsze może coś nie zadziałać.
Pewnie też przy problemach z Qnapem serwis może powiedzieć, że masz inną pamięć.
Wiedza - Przetestowane pamięci RAM do QNAP (DDR4)
1739116643
1739116718
1739116776
1739117041
użyte ikonki - kradzione z CoverArt: Show us your custom Overlay Templates
/...emby/config/plugins/CoverArt/Custom-Overlays/
/var/lib/docker/volumes/mediastack_emby_config/_data/ to folder...
Qumagie nie używałem więc nie napiszę, ale raczej powinno być w konfiguracji gdzie ma być zapisywane. Niech inni napiszą.
Co do dysków M.2 powinny działać, ale jak ich nie ma na liście kompatybilności to nie masz gwarancji, że zadziałają. ;)
wkładasz 2szt M.2 jak chcesz mieć system na RAID1 - ja polecam
wkładasz 1szt M.2 jak nie chcesz mieć systemu z RAID1
Robisz instalację systemu i zakładasz pulę pamięci i wolumen
Powstają podstawowe foldery
Potem dopiero dokładasz HDD 2szt. i...
Dysk na system może być i 500 GB. Jak nie będziesz miał zainstalowanych dużo dodatków to wystarczy.
Pamiętaj, że dyski do RAID1najlepiej powinny być takie same. Czyli model i pojemność. Oczywiście uruchomisz i na innych, ale...
Tak , do zrobienia jak najbardziej. Szybka sprawa.
Compatibility for NAS Migration - QNAP
Skoro chomik w portfelu pozwala, to nie czekaj! Chociaż warto rozważyć wersje na 4 dyski , 300 zł różnicy.
1. Nie musisz, możesz przełożyć dyski i będzie...
Czemu się uparłeś na to video stadion? Nie lepiej postawić serwer plex/jellyfin.
Dodasz bibliotekę i leci ci po direct a jak będziesz chcial to nawet oglądać z innego miejsca niż w domu
Zawsze jesteś taki super pomocny?
Czy ja gdzieś pytałem o SSD?
Po co odpowiadasz, skoro nie odpowiadasz na zadane pytania? Nabijasz tylko sobie statystyki, nudzisz się?
Jeśli to koordynator do HA to stary znany problem.
Ja zmieniłem na Skyconekt i mam spokój.
Możesz też zamienić na jakiś model który ma komunikację po Lan-ie.