Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Oj tam oj tam dziękuję za miłe słowo, po prostu działam aby było jak najlepiej bo nie ukrywam że produkcja elektroniki fajna sprawa ale naprawa jeszcze fajniejsza chociaż w wielu przypadkach potrafi niemiło zaskoczyć np tym że „Nasi Ty byli” i...
W oparciu o informacje z tego wątku, skorzystałem z naprawy mojego Qnap TS-251+ u @george2002
Wymiana procesora przywrócił Qnap do pełnej sprawności, a objawy były dokładnie takie, jak opisywane na początku tego wątku.
Generalnie bardzo polecam...
Pin10 to masa a pin1 to LPC_CLK z tym że taka napraw tylko max do roku pomaga, tylko wymiana na nowy procesor pomaga na lata a u Mnie dożywotnio ponieważ jako jedyny w Polsce wymieniam na procesor bez wady fabrycznej co wiąże się z zmianą...
@jozinzbazin - to alurat normalna procedura - jak nie masz treści zakazanych to się nie przejmuj :)
jakby się okazało że to walnięty DOM a NAS poza gwarancją .. no coż @george2002 możliwe że pomoże ;P
@george2002 - chyba pora wejsć w model...
Jak że zostałem wywołany parę razy to oczywiście zapraszam do kontaktu w sprawie naprawy, na dzień dzisiejszy przeszło 680szt urządzeń naprawionych na koncie czy to Qnap czy S czy WD i nadal liczby rosną także zapraszam do kontaktu na...
@pczekalski - nie problem , QNAP QDA-A2MAR, ale przyznam że uciekałbym z SATA m2 gdzie pieprz rośnie.
jak nie masz pożaru, to pogadaj z georgem (to GS Electronics) żeby naprawić obecną sztukę
w przeciwnym wypadku, musisz kupić/wypożyczyć coś...
fajny prezent, oddaj xD
a tak na serio , nawet nie zapiszczy po góra 2 minutach ?
wygląda na dętkę, zapytaj się kolegi z regionu @george2002
Pomoc - Naprawa wszystkich pogwarancyjnych dostępnych na rynku urządzeń marki QNAP