Recent Content by george2002

1. george2002

Pomoc TS-453Pro - reanimacja

Witam, bardzo krótki test - zmierzyć miernikiem pomiędzy pin 1 a 10 napięcie na złączu LPC jak na załączonym obrazku + miernika do + a minus do -, jeśli wyższe niż 1,7V to wszystko jasne także żadne biosy itd tutaj nie pomogą :/ drugi test to podłączyć HDMI i sprawdzić czy daje obraz...
  2. george2002

Pomoc Toshiba 20TB i TVS472XT

Pewno, i nawet planebacki :D nie no wszystko co się rusza i nie rusza działam :) kolega "pczekalski" juz wysłał sprzęt do diagnozy i naprawy :)
  3. george2002

Pomoc TS-251 Czerwone diody Led

Oj tam oj tam dziękuję za miłe słowo, po prostu działam aby było jak najlepiej bo nie ukrywam że produkcja elektroniki fajna sprawa ale naprawa jeszcze fajniejsza chociaż w wielu przypadkach potrafi niemiło zaskoczyć np tym że „Nasi Ty byli” i wtedy zaczynają się schody aczkolwiek od 6 lat...
  4. george2002

Pomoc TS-453Pro - reanimacja

Pin10 to masa a pin1 to LPC_CLK z tym że taka napraw tylko max do roku pomaga, tylko wymiana na nowy procesor pomaga na lata a u Mnie dożywotnio ponieważ jako jedyny w Polsce wymieniam na procesor bez wady fabrycznej co wiąże się z zmianą oprogramowania w BIOSie do obsługi nowego bezawaryjnego...
  5. george2002

Pomoc QNAP TS-332X (AL CPU) - nie wstaje po aktualizacji

Jak że zostałem wywołany parę razy to oczywiście zapraszam do kontaktu w sprawie naprawy, na dzień dzisiejszy przeszło 680szt urządzeń naprawionych na koncie czy to Qnap czy S czy WD i nadal liczby rosną także zapraszam do kontaktu na biuro@gselectronic.pl 🙂👍
  6. george2002

Witam, a jakie objawy w tym TS-453Be :) ? 1730491929 I co było robione czy cokolwiek czy nic nie grzebane, odnośnie rekonstrukcji to wykonywałem takie usługi jeśli klient chciał ale w większości wypadków wymieniam na procesory bez wady 🤷‍♂️🙂 standardowa gwarancja wynosi rok na naprawy wszystkie...
  7. george2002

Kupię Kupię uszkodzone serwery Qnap/S/WD

Kupię uszkodzone serwery Qnap/S/WD - info z modelem, uszkodzeniem, ceną, wyposażeniem itd proszę podsyłać na mail biuro@gselectronic.pl :) PS Oczywiście naprawiam również te sprzęty ;)
  8. george2002

Zapraszam do kontaktu w sprawie naprawy na maila biuro@gselectronic.pl lub 880-648-228 natomiast kosztu tutaj nie podam bo on się potrafi zmienić w ciągu miesiąca czy dwóch a później ktoś mi pisze że cena tu taka ja podaję inną itd poza tym zależy oczywiście od modelu również 🤷‍♂️🙂 diagnoza jest...
  9. george2002

No nie zgodzę się z tym stwierdzeniem 🙈 istnieje serwis który wymienia na egzemplarze bez wady tak jak właśnie GSelectronic czyli ja 😅👍 wiąże się to z zmianą oprogramowania Biosu ale nie jest niemożliwe - od 5 lat wymieniam klientom (z gwarancją) zresztą pierwszy sprzęt właśnie TS-453 PRO w ten...
  10. george2002

Witam, Niestety to dokładnie taki objaw :/
  11. george2002

Sprzedam QNAP TS-253Be 8GB RAM

Zgadza się trochę inna półka natomiast TS-253B to już dobry sprzęt na start także mogę polecić 👍
  12. george2002

Mała pomyłka wątku już poprawione ;)
  13. george2002

Pomyłka mała ale aktualne że będę miał TVS-473e na sprzedaż jakoś w tym tygodniu za 2000zł :)
  14. george2002

Pomoc Potrzebny wsad BIOS TS-230

Witam, w razie czego naprawiam Qnapy od 5 lat także zapraszam do kontaktu w sprawie naprawy www.gselectronic.pl :)
  15. george2002

Nie naprawiany to akurat niepotrzebna informacja 😅