Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
nudzi się, jak obciążenie skacze w zakresie kilku procent, 2-8% przez dłuższy czas, np 10 czy 20min. pokazałeś inny serwer z innym chłodzeniem i procesorem, nic to mi nie mówi.
1747994581
czyli podobnie, dziwnie że teraz nie spadają obroty...
tak, wydaje mi się, lecz nie mam pewności, że problem pojawił się po ostatniej aktualizacji, nas stał się głośniejszy, stąd zainteresowałem się tematem i wyszła mi ta temp. być może to zbieg okoliczności, dlatego chciałem się dowiedzieć ile...
cześć, mam qnap ts-h973ax, ostatnio zauważyłem, że procesor mimo, że się nudzi ma chyba dość wysoką temp. ok 60st (wentylator kreci wtedy w zakresie 1000-1200 obr) , wydaje mi się że to chyba troche za dużo. Wcześniej nie zwracałem uwagi na temp...