maj0nez
Local time
19:30
Featured content
0
Punkty reakcji
2

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• maj0nez
      maj0nez odpowiedział w temacie Pomoc QuTS hero h5.2.3 czy warto?.
      Mam to w domu jako labo do celów naukowych trochę virtualizacji, połączenie z Proxmoxem. Korzystam też z niego jako rejestrator dla dwóch kamer.
    • maj0nez
      maj0nez napisał nowy temat.
      Witam Posiadam Qnap TS264 z dwoma dyskami nvme 256, dwoma 20 TB plus 32Gb ramu. Zrobiłem backup danych z niego i czy warto przejść na QTS Hero? Proszę o opnie Pozdrawiam
    • maj0nez
      maj0nez odpowiedział w temacie Pomoc Qfiling alternatywa..
      Dzięki za pomoc.
    • maj0nez
      maj0nez zareagował Lubię to Lubię to na post Pawliko w dyskusji Pomoc Qfiling alternatywa..
      for file in *.heic; do ffmpeg -i "$file" "${file%.heic}.jpg"; done
    • maj0nez
      Jak to zastosować do większej ilości plików? ffmpeg.exe -i *.heic *.jpg
    • maj0nez
      maj0nez zareagował Lubię to Lubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Pomoc Qfiling alternatywa..
      albo pętelka z ffmpeg .. od 2024 to działa... ffmpeg.exe -i sample.heic sample.png
    • maj0nez
      Dziękuję, za pomoc już testuję. Nie mam jak przetestować innego sposobu takiego jak: "w terminalu Linux możesz przekonwertować pliki HEIC do JPG lub PNG za pomocą narzędzia heif-convert, które jest częścią pakietu libheif-examples." Czy to nie...
    • maj0nez
      maj0nez zareagował Lubię to Lubię to na post Silas Mariusz w dyskusji Pomoc Qfiling alternatywa..
      Od tego na forum jest wrzucony Windowsowy tool: File Converter
    • maj0nez
      maj0nez napisał nowy temat.
      Cześć. Szukam pomocy, na serwerze posiadam zdjęcia z iPhone w formacie HEIC i chciałbym zaznaczyć część, plików bądź cały folder i zmienić format na jpg. Qfiling nie robi z tego formatu. Pozdrawiam
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…