pucharek
Local time
11:18
Featured content
0
Punkty reakcji
0

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• pucharek
      Pewnie ta, i już mnie to przeraża! :P Już ta technologia mnie przeraża, ja mam nadzieje ze tą emby zainstaluje na serwerze i na tym amazing- zaloguje się i będzie to hulać .....
    • pucharek
      No w sumie nie mam nic innego :D, ale tu bardziej chodziło mi o te zacinające filmy, pomyślałem że to może być tego wina, no i z drugiej strony jest taka opcja więc chciałem ją chociaż jakoś wykorzystać :D, ale zamówiłem już tego amazing co...
    • pucharek
      Tak pod 1gbe normalnie wszystko działa, kabel sprawny, mi wyglada na to że coś trzeba ustawić na serwerze aby akceptował te 2,5gbit. a co to ta auto negocjacja ? i jak ją ustawić ?
    • pucharek
      1732111216 A który najlepszy plex? emby? czy jellyfin ?
      • Zrzut ekranu 2024-11-20 145057.png
    • pucharek
      No dobrze, ale czy ten nvidia shield zagwarantuje mi filmiki bez zacinania ? no ale dalej wszystkie pliki filmy itp. mam na serwerze więc jak mam odtwarzać je poprzez nvidia ?
    • pucharek
      Tak na prawdę tworząc serwer kupiłem ten droższy bo zobaczyłęm fajną opcję hdmi :D czyli rozumiem ze będą się zacinały ? i nic z tym nie idzie zrobić ?
    • pucharek
      mam kupić sieciówke za tysiaka aby sprawdzić ? :D hehe, te złącz 2.5g w ruterze działa z tv z laptopem ze wszystkim oprócz serwera qnap
    • pucharek
      nie wiedziałem ze ma to znaczenie: PLAY box net router HFC model: CG3000TC
    • pucharek
      pucharek napisał nowy temat.
      witam ma problem, na serwerze posiadam mnóstwo filmików z telefonów i nie tylko qnap ma złącze hdmi które jest połączone bezpośrednio do telewizora LG, czemu to się zacina ? oczywiście filmiki z telefonów są w 4k , rozumiem, ze serwer ma hdmi i...
    • pucharek
      pucharek napisał nowy temat.
      WItam , mam qnap ts-364-16g LAN 2,5 Gbit , oraz router play który też posiada złącze LAN 2,5 Gbit, no i teraz mam taki problem jak serwer połączę przewodem do routera play 2,5Gbit to serwer nie widzi sieci zupełnie nic., a jak podłączę do...
      • Zrzut ekranu 2024-11-20 012853.png
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…