Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Tak , w sumie oprócz jednego :) który jest 1080p
1732531781
prawym górnym rogu dostaje informację że zrodło odpowiada za wolno- poziom bufora za niski dla ciągłego odtwarzania. cały czas to samo wyskakuje
Cześć Panowie wracam po weekendzie, serwer już nie indeksuje, więc nic nie pracuje cpu jest na poziomie 1%, ale niestety dalej wszystkie filmy nawet się zacinają, wszystkie
1732531391
aha i teraz gdy puszczam film przez serwer do fire tv...
a nawet i 99% cpu przez chwile , w prawym górnym rogu dostaje informację że zrodło odpowiada za wolno- poziom bufora za niski dla ciągłego odtwarzania. Masz jakiś pomysł ? a może ja w serwerze mam jakiś niski wysył danych już nie wiem. ogólnie...
NIe da sie tak dokładnie tego zbadac bo to nie jest płynne wartości cpu, raz jest 70, raz 35, raz 50
1732306205
a nawet i 99% cpu przez chwile , w prawym górnym rogu dostaje informację że zrodło odpowiada za wolno- poziom bufora za niski dla...
ale poczekaj, nie odtwarzam tego na tv tylk
No ale poczekaj bo ja teraz odtwarzam filmiki przez fire tv a nie przez tv ? dobrze rozumiem ? fire tv łączyłem go jak dobrze pamiętam przez wifi
1732290290
No właśnie tutaj telewizor nie ma nic...
nie no to nie rozwiązanie :)
1732286167
śmieszne to jest to że nie mogę zainstalować kodi ani na fire tv- bo brak takiej aplikacji , a ni na tv bo nie ma wogóle :)
1732287062
No dobra zainstalowałem kodi i jak to połączyć z qnap ? emby było mega...
https://we.tl/t-WGBQxsTaSi
1732275758
a no właśnie :) , czyli za poteżny potwór haha :D
1732276763
a jak u ciebie ? :) chyba oddaje tego fire tv :D wygląda na to że jest zbędny, jezeli tv odtwarza płynniej filmy :) a żaden program i urządzenie...
1m od rutera wifi6
1732273131
tak podpięty pod 5ghz , a tv w instrukcji nic mi nie pokazuje czy mam hdr10, ale chyba mam poniewaz jak nie raz odtwarzam filmiki z telefonu to pokazuje mi w rogu że uruchomił się hdr
1732273349
tak doczytałem się...
no serio sprawdzałem oby dwa te same filmiki w programie emby i na tv i na fire tv i na fire tv w momentach się zacina a na tv nie. Więc jak to mam wytłumaczyć ? tyle ze fire tv jest po wifi, a tv po lan kablu