Recent Content by pucharek

1. pucharek

Pomoc ts-364-16g zacinające filmy po hdmi

Tak , w sumie oprócz jednego :) który jest 1080p 1732531781 prawym górnym rogu dostaje informację że zrodło odpowiada za wolno- poziom bufora za niski dla ciągłego odtwarzania. cały czas to samo wyskakuje
  2. pucharek

Cześć Panowie wracam po weekendzie, serwer już nie indeksuje, więc nic nie pracuje cpu jest na poziomie 1%, ale niestety dalej wszystkie filmy nawet się zacinają, wszystkie 1732531391 aha i teraz gdy puszczam film przez serwer do fire tv wpietego w telewizor cpu jest cały czas na poziomie 1% ...
  3. pucharek

Poczekam już do końca bo mam 70% a to generuje mi miniaturki, rozpoznawanie twarzy itp
  4. pucharek

a nawet i 99% cpu przez chwile , w prawym górnym rogu dostaje informację że zrodło odpowiada za wolno- poziom bufora za niski dla ciągłego odtwarzania. Masz jakiś pomysł ? a może ja w serwerze mam jakiś niski wysył danych już nie wiem. ogólnie jak wysyłam link z filmem do pobrania 1gb znajomemu...
  5. pucharek

kurde masz racje Generuje mi miniatury :D , a z transkodowaniem nie wiem co to znaczy i gdzie to sprawdzić
  6. pucharek

NIe da sie tak dokładnie tego zbadac bo to nie jest płynne wartości cpu, raz jest 70, raz 35, raz 50 1732306205 a nawet i 99% cpu przez chwile , w prawym górnym rogu dostaje informację że zrodło odpowiada za wolno- poziom bufora za niski dla ciągłego odtwarzania. Masz jakiś pomysł ? a może ja w...
  7. pucharek

a gdzie to znajde bo już kurwicy dostane zaraz
  8. pucharek

ale poczekaj, nie odtwarzam tego na tv tylk No ale poczekaj bo ja teraz odtwarzam filmiki przez fire tv a nie przez tv ? dobrze rozumiem ? fire tv łączyłem go jak dobrze pamiętam przez wifi 1732290290 No właśnie tutaj telewizor nie ma nic wspólnego , fire tv ma swój moduł wifi przecież...
  9. pucharek

No właśnie szukałem tej informacji i nie wiem gdzie mogę to wyczytać
  10. pucharek

udalo sie odpalic na kodi, ale tnie w cholere
  11. pucharek

chyba zostawiam to na kolejne lata jak wymyślą lepsze rozwiązanie i bezproblemowe, bo to o dupe idzie potłuc
  12. pucharek

nie no to nie rozwiązanie :) 1732286167 śmieszne to jest to że nie mogę zainstalować kodi ani na fire tv- bo brak takiej aplikacji , a ni na tv bo nie ma wogóle :) 1732287062 No dobra zainstalowałem kodi i jak to połączyć z qnap ? emby było mega łatwe, a tutaj za cholere nie wiem co zrobić ? :P