Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Już nie pamiętam na czym ale miałem to samo wrażenie że to jest "nakładka" na coś innego.
To cokolwiek zmienia? jak mają dostarczać usługę ktoś to zrobił przeszło jakieś QA i ręczą za to ja rozumiem outsorsing usług nie sądzę aby byli wstanie...
@Sycamor Dla mnie to ogromny plus że wspierają OAuth2.0
@SiewcaRyżu Sama implementacja OAuth2.0 to inna sprawa providerzy usługi różne opcje udostępniają i czasem jest to pole logowania "u nich" to jakieś czyste API i nie wiem czy Ci nie...
Zawsze podbijałem doker najwyżej jak się da swego czasu (3.beta) też korzystałem tam były grubsze zmiany i faktycznie były problemy. Powtórzę to i sądzę że są ludzie którzy się zgodzą największa krzywdą jaką można sobie zrobić to nie przygotować...