Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Pacjent: TS-673A, na gniazdach M2 po dysku KC2500 1TB
Dzisiaj loguje się do urządzenia, a tu wita mnie komunikat, że pula1 jest zdegradowana. Zaglądam do: "Pamięć masowa i migawki/Dyski", a tam w gnieździe drugim M2 informacja: PUSTO - nie...
Posiadam
- TS-219p II - po 8 latach przy okazji aktualizacji do wyższej wersji nie wstawał, po downgrade do niższej działał. Po zgłoszeniu do QNAP i video telco z supportem z Holandii i próbie rozwiązania problemu zdalnie, zaproponowali wymianę...
Apollo Lake miały wadę fabryczną. Intel wypuścił po rozwiązaniu problemu wersje tych procesorów z dopiskiem E na końcu nazwy, potem zrezygnował z tego dopisku. Zdaje się te wyprodukowane po 2020 są wolne od tej wady. U mnie TS-453Be padł...
Tylko ta cena, w której można kilka serwerów na i9-13900H/i5-12600H kupić + TrueNAS. Może nie w takiej obudowie. Do domu wydajny QNAP niestety stał się za drogi, do małego biura to wystarczą te tańsze modele, do średniego to wystarczy mieć...
Cześć,
No niestety, ale VS po aktualizacji do 4.0.0.251 wyświetla mi ciągle komunikat o trwającym ładowaniu, maszyny nie uruchomione, jak żyć.
Miał ktoś z czymś takim do czynienia. Jak sobie poradzić. Deinstalacja i ponowna instalacja...