JohnyB
Local time
00:28
Featured content
0
Punkty reakcji
17

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• JohnyB
      JohnyB napisał nowy temat.
      Pacjent: TS-673A, na gniazdach M2 po dysku KC2500 1TB Dzisiaj loguje się do urządzenia, a tu wita mnie komunikat, że pula1 jest zdegradowana. Zaglądam do: "Pamięć masowa i migawki/Dyski", a tam w gnieździe drugim M2 informacja: PUSTO - nie...
      • 1730492333532.png
      • 1730492687557.png
    • JohnyB
      Posiadam - TS-219p II - po 8 latach przy okazji aktualizacji do wyższej wersji nie wstawał, po downgrade do niższej działał. Po zgłoszeniu do QNAP i video telco z supportem z Holandii i próbie rozwiązania problemu zdalnie, zaproponowali wymianę...
    • JohnyB
      JohnyB odpowiedział w temacie Pomoc TS-251 Czerwone diody Led.
      Apollo Lake miały wadę fabryczną. Intel wypuścił po rozwiązaniu problemu wersje tych procesorów z dopiskiem E na końcu nazwy, potem zrezygnował z tego dopisku. Zdaje się te wyprodukowane po 2020 są wolne od tej wady. U mnie TS-453Be padł...
    • JohnyB
      U mnie po aktualizacji Container Station nie wyświetlał głównego ekranu. Dopiero całkowita deinstalacja i ponowna instalacja pomogła.
    • JohnyB
      Tylko ta cena, w której można kilka serwerów na i9-13900H/i5-12600H kupić + TrueNAS. Może nie w takiej obudowie. Do domu wydajny QNAP niestety stał się za drogi, do małego biura to wystarczą te tańsze modele, do średniego to wystarczy mieć...
    • JohnyB
      A ten user, którym się próbujesz łączyć do tej bazy ma prawa łączenia się z innych hostów niż tylko localhost ?
    • JohnyB
      JohnyB napisał nowy temat.
      Cześć, No niestety, ale VS po aktualizacji do 4.0.0.251 wyświetla mi ciągle komunikat o trwającym ładowaniu, maszyny nie uruchomione, jak żyć. Miał ktoś z czymś takim do czynienia. Jak sobie poradzić. Deinstalacja i ponowna instalacja...
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…