m@k
Local time
21:26
Featured content
0
Punkty reakcji
5

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• m@k
      m@k odpowiedział w temacie Pomoc QuMagie i H.265.
      Tyle, że okazuje się, że to nie jest bug, a... feature - skoro jest wprost opisane w menu. Zatem małe szanse na "poprawkę". 🤷‍♂️
    • m@k
      m@k odpowiedział w temacie Pomoc Qumagie + akcelerometr Coral.
      Ech, a już miałem nadzieję... zostaję przy quMagie.
    • m@k
      m@k zareagował Lubię to Lubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Pomoc Immich zamiast Qumagie - TS-264 z 24 GB RAM.
      @m@k - Pomoc - Qumagie + akcelerometr Coral
    • m@k
      m@k odpowiedział w temacie Pomoc Qumagie + akcelerometr Coral.
      Czy aby na pewno Immich współpracuje z CORALem? Z tego co widzę w sieci, to raczej nie :cry:
    • m@k
      Faktycznie! No i to jest odpowiedź na moje pytanie. Szkoda, że negatywna. Na razie jedyne rozwiązanie, to muszę samemu transkodować filmiki, aby móc je udostępnić wraz albumem.
    • m@k
      Właśnie mi działają ładnie MOVy i MP4 zarówno w Chrome, jaki i w aplikacji na telefonie. Jedynie nie działają mi MOVy, gdy dostaję się do nich po share-linku, czy tak, jak chciałbym udostępnić znajomym. MP4 działają mi po share-linku.
    • m@k
      Nie. Przeglądarka - Chrome.
    • m@k
      m@k napisał nowy temat.
      Hej, Zacznę od tego, że mam pełną wersję CAYIN i QuMagie ładnie odtwarza filmiki z iPhona kodowane H.265, ale jest jedno "ale". Nie odtwarza ich przy dostępie share-linkiem Przykład. Otwieram album...
      • 1740496984000.png
    • m@k
      Małe pytanko: czy Immich korzysta z Coral'a (mam podpiętego na USB). Jeśli tak, to jak należy skonfigurować Immich, aby faktycznie korzystał?
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…