Recent Content by cronos20

1. C

Przy piwie qnap ts-451 jaki dzisiaj odpowiednik?

mi wyszło że zaoszczędziłem 2 773 zł brutto :D (12x200 netto = 2400 czyli 2 952 - 179 )
  2. C

Ostateczna cena za konfigurację (wszystkiego z raid i multimediami) przy zakupie sprzętu to 179zł brutto a za konfigurację na sprzęcie klienta cena x2 Tak że, przepraszam ale nie mogłem uwierzyć w to co piszecie... Dziękuję za pomoc
  3. C

Kolego SiewcaRyżu, nie wiem po co te nerwy... Grzecznie proszę o pomoc, serwisy pozamykane ze względu na pandemię mieszkam w małej miejscowości to tym bardziej słabo z odpowiednim serwisem, szukam pomocy u ludzi związanych z tematem. Za odzyskanie danych nie chcą zapłacić, wg. OWU: - §7 ust. 5...
  4. C

Proszę o poważne odpowiedzi bo muszę dać konkretną odpowiedź. Dostałem pytanie ''jaka kwota by Pana satysfakcjonowała'' poparte musi też być wyceną serwisu.
  5. C

Czy możecie mi napisać ile może kosztować konfiguracja dwóch dysków WD red 3TB w macierzy Raid? plus instalacja, konfiguracja systemu... W jakimś profesjonalnym serwisie, nie u kolegi;) potrzebuję też tych kosztów do wyceny szkody.
  6. C

Cześć, Mam do Was pytanie, jaki dzisiaj jest odpowiednik Qnapa Ts-451 z 4GB ram? Mój uległ zniszczeniu przez przepięcia w sieci, naszczęście miałem ubezpieczenie. Muszę podać kwotę ubezpieczycielowi ale nie mam czasu porównywać aktualnej oferty. Ma być nowy niegorszy od TS-451 z 4 GB ramy...