Recent Content by cysieq

1. cysieq

Pomoc QNAP TS-251A po recovery - nie uruchamia się QTS, czarny ekran, brak urządzenia w sieci.

Zatem instrukcja: Potrzebujemy klawiatury, monitora by połączyć go z QNAPem i dwóch dysków np. pendrive / karta SD. W moim przypadku będzie to pendrive 8gb i karta SD 32 GB. Takie miałem pod ręką. W sumie łatwiej będzie później rozpoznać odpowiednie dyski, gdy będą miały różne pojemności...
  2. cysieq

Pomoc QNAP TS-251A po recovery - nie uruchamia się QTS, czarny ekran, brak urządzenia w sieci.

Dzięki za odzew. Jesteś w stanie zrobić mi iso swojego obrazu? W razie czego pomogę / zrobię instrukcję co i jak nawet i tutaj żeby zostało dla potomnych. >> Czareq121[małpa]gmail[kropka]com Jak nie wstanie zaadaptuje go na debiana / freenasa. :)
  3. cysieq

Cześć! Od dłuższego czasu szukam rozwiązania problemu, jaki dotknął uruchamianie systemu na QNAP TS-251A. Nie byłem w jego posiadaniu, gdy był sprawny. Nie mam dysków, na których pracował. ;TLDR; Po recovery firmware czarny obraz i brak urządzenia w sieci via Qnap Finder. Szukam kogoś ze...
  4. cysieq

Powitał

Cześć! Nazywam się Cezary i mam przyjemność dołączenia do Waszej - Naszej społeczności. Posiadam ts-251a do prywatnego użytku. Na co dzień jestem Sysopem.