Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Zatem instrukcja:
Potrzebujemy klawiatury, monitora by połączyć go z QNAPem i dwóch dysków np. pendrive / karta SD.
W moim przypadku będzie to pendrive 8gb i karta SD 32 GB. Takie miałem pod ręką. W sumie łatwiej będzie później rozpoznać odpowiednie dyski, gdy będą miały różne pojemności...
Dzięki za odzew.
Jesteś w stanie zrobić mi iso swojego obrazu?
W razie czego pomogę / zrobię instrukcję co i jak nawet i tutaj żeby zostało dla potomnych. >> Czareq121[małpa]gmail[kropka]com
Jak nie wstanie zaadaptuje go na debiana / freenasa. :)
Cześć!
Od dłuższego czasu szukam rozwiązania problemu, jaki dotknął uruchamianie systemu na QNAP TS-251A. Nie byłem w jego posiadaniu, gdy był sprawny. Nie mam dysków, na których pracował.
;TLDR;
Po recovery firmware czarny obraz i brak urządzenia w sieci via Qnap Finder. Szukam kogoś ze...
Cześć!
Nazywam się Cezary i mam przyjemność dołączenia do Waszej - Naszej społeczności.
Posiadam ts-251a do prywatnego użytku. Na co dzień jestem Sysopem.