Recent Content by darecki2792

1. D

Pomoc QNAP TS-231P wymiana dysku

Wszystko śmiga! Dzięki za pomoc :)
  2. D

Mam coś takiego. Czy po przebudowie na dysku nr 1 i włożeniu nowego dysku numer 2 będzie OK? Właśnie robię kopie danych na inny dysk gdyby coś było nie tak :)
  3. D

W momencie wymiary dysku nr 1 mogłem się zalogować, mam dostęp do danych natomiast nie kojarzę żeby był komunikat o syncronizacji. Jak to sprawdzić? Czy chodzi o przebudowę grupy RAID?
  4. D

Witam Posiadam TS-231 ostatnio dyski uległy awarii. Po wymianie dysku numer 1 mam dostęp do plików, jednak po zalogowaniu się pojawia się komunikat o błędach na dysku nr 2. Zdegradowany RAID zalecana wymiana. Po wymianie dysku nr 2 na nowy dysk nie startuje pojedyncze piknięcia, dioda statusu...
  5. D

Pomoc Serwer NAS QNAP TS-231P brak dostępu przez MyQnapCloud

coś takiego? Teraz wszystko jest na zielono ale po wpisaniu adresu nadal odpala się strona routera. Już totalnie zgłupiałem
  6. D

Szkopół w tym, że kompinowałem już na wszystkie strony i nie mam pojęcia jak bo na poprzednim routerze wszystko hulało z automatu
  7. D

Witam

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
  8. D

Tylko jak to zrobić przeżałem filmiki na yt i tak nie dzała. Czyli man wyłączyć UPnP? obecnie jest włączone
  9. D

Witam wszystkich bardzo serdecznie :) Posiadam NAS QNAP TS-231P wczoraj byłem zmuszony wymienić router wszystko działa tylko nie mam dostępiu do NAS z zewnątrz przez MyQnapCloud po wpisaniu adresu nazwa.myqnapcloud.com wyświetla się strona konfiguracyjna routera. Natomiast gdy wpisuję IP bez...