Recent Content by dario100

1. D

Pomoc Download station. Pobieranie np. z rapidu - problem

Dzięki Ci za odpowiedź. Czyli przez Download Station nie da się tego zrobić. Jeżeli chodzi o jdownloader to jak to robisz na qnapie? Ja ten program mam na kompie. W aplikacjach na qnapa jego nie ma.
  2. D

No tak, mam. Czy ktoś może udzelić mi odpowiedzi.
  3. D

Chciałbym pobrać film przy pomocy Download Station nie z totentów tylko np.z rapidu. Klikam + dodaję link http://..... .avi Wcześniej w ustawieniach dodałem konto hosta plików: rapidu, podałem login i hasło Po 1-2 sek wyświetla się status pobierania : zakończone. Plik ma tylko 8kB (nie ściąga...
  4. D

Pomoc Switch HDMI HybridDesk Station

Ja również miałem czarny ekran. Zastanawiałem się nad wymianą kabla lub podłączeniem do innego tv. W moim przypadku pomógł restart qnapa
  5. D

Pomoc Maksymalny rozmiar pliku wideo

Dzięki. Zapomniałem zamknąć temat. Zmapowałem dyski. Kopiuję teraz z dysku na dysk lub poprzez File Station.
  6. D

To jak mam to robić?
  7. D

Robię to za pomocą Video Station > importuj pliki
  8. D

Zaczynam swoją przygodę z dyskiem nas. Wgrałem trochę zdjęć. Problem pojawił się przy wgraniu filmu z kamerki. Ma on 8GB. Pojawił się komunikat, że maksymalny rozmiar pliku to 2 GB. Jest on sformatowany w FAT32 ? Czy można wgrać większy plik? Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.2. Model...
  9. D

Pomoc Problem z rejestracją myQNAPcloud

Ok. Doszedłem do tego. Pojawiły się inne problemy ale na dziś wystarczy. Temat zamknięty. Dziękuję
  10. D

Pomoc Problem z rejestracją myQNAPcloud

Witam. Jestem nowym właścicielem QNAP HS-251+ Już przy rejestracji w myQNAPcloud pojawił się problem. Wpisując Cloud Key, który był na opakowaniu dostałem informację "Ta nazwa została zarejestrowana. (#111022)" Proszę o pomoc Model serwera: QNAP HS-251+
  11. D

Witam

Witam wszystkich użytkowników