Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Dzięki Ci za odpowiedź. Czyli przez Download Station nie da się tego zrobić. Jeżeli chodzi o jdownloader to jak to robisz na qnapie? Ja ten program mam na kompie. W aplikacjach na qnapa jego nie ma.
Chciałbym pobrać film przy pomocy Download Station nie z totentów tylko np.z rapidu. Klikam + dodaję link http://..... .avi
Wcześniej w ustawieniach dodałem konto hosta plików: rapidu, podałem login i hasło
Po 1-2 sek wyświetla się status pobierania : zakończone. Plik ma tylko 8kB (nie ściąga...
Zaczynam swoją przygodę z dyskiem nas. Wgrałem trochę zdjęć. Problem pojawił się przy wgraniu filmu z kamerki. Ma on 8GB. Pojawił się komunikat, że maksymalny rozmiar pliku to 2 GB. Jest on sformatowany w FAT32 ? Czy można wgrać większy plik?
Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.2.
Model...
Witam.
Jestem nowym właścicielem QNAP HS-251+
Już przy rejestracji w myQNAPcloud pojawił się problem. Wpisując Cloud Key, który był na opakowaniu dostałem informację "Ta nazwa została zarejestrowana. (#111022)"
Proszę o pomoc
Model serwera: QNAP HS-251+