Graham Kovalsky
Local time
12:14 AM
Featured content
0
Reaction score
4

Latest activity Postings Featured content About

• Graham Kovalsky
      Chodzi o to, że rozwiąanie takich nieoczekiwanych problemów z komunikatem o błędzie pojawia się "samo" I po cichu ;-) Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
    • Graham Kovalsky
      Pomoc - Padnięta aplikacja HBS
    • Graham Kovalsky
      Problem "sam" się rozwiązał dzięki partyzanckiej aktualizacji. Jest nowa wersja HBS co śwista ino gwizda a opisany wstępnie defekt nie ma już miejsca. Podziękowania dla kolegi @SiewcaRyżu . Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
    • Graham Kovalsky
      No i nic nie wskórałem, HBS nadal nie uruchamia się wyświetlają ten sam komunikat. Przejże jeszcze działające procesy, może znajdę jakiegoś pasożyta a jak mnie nie olśni to pozostaje Helpdesk :-/ Dzięki za odzew i pomoc. Zdrówko!
    • Graham Kovalsky
      1. Zorientowałem się, że to na Intela ale i tak dziękuję za czujność. Było trochę "reverse engineering" by wyedytować prawidłową nazwę. 2. Wyłączę :geek:
    • Graham Kovalsky
      Trochę podłubałem w Google i trafiłem na https://download.qnap.com/QPKG/. Legitne repozytorium byłych, minionych i trochę nowszych wersji apek. To nie pierwszy przypadek kiedy Google odznacza się lepszym indexem niż witryna od której się zaczyna...
    • Graham Kovalsky
      Przejrzałem logi i zauważyłem, że w czasie gdy trwało tworzenie kopi zapasowej miała miejsce aktualizacja HBC. I tak myślę co by było jakbym powrócił do starej wersji HBC. U tu dwa pytania: 1. Czy jest to możliwe? 2. Jak to zrobić pod warunkiem...
    • Graham Kovalsky
      Cite: @SiewcaRyżu "PS: Dyski na pewno są sprawne ? SMART zielony ? Przechodzi szybkie testy ?" Dyski pod stałym monitorowanie. S.M.A.R.T. i świecą się na zielono. Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
    • Graham Kovalsky
      na pewno nie masz nowej wersji programu/systemu do instalacji ? :> HBS lubi strzelic focha, ale po restarcie aplikacji działa .. więc jeśli po reinstalacji strzela dalej focha .. zapytałbym helpdesku WTF PS: Dyski na pewno są sprawne ? SMART...
    • Graham Kovalsky
      Mili Państwo, Kombinowałem nad kopią zapasową cyfrowego dobytku (zdjęcia) zgromadzonego na QNAPIE. I wykombinowałem następującą kopię zapasową: rsync QNAP--->openmediavault. W ciągu nocy stałem się szczęśliwym posiadaczem ślicznego backupu na...
      • HBS-screen.jpg
    • Graham Kovalsky
      Długie lata temu, jak Muskofona znał tylko on sam to TP S.A. sprzedawała dostęp przez satelitę ale chyba Qnapów wtedy nie było albo dopłat bezpośrednich do hektarów i popytu nie było [emoji16] Wysłane z mojego Lenovo TB128XU przy użyciu Tapatalka
    • Graham Kovalsky
      @ SiewcaRyżu Choćbyś w nieskończoność przekonywał, że jesteś kompletnym idiotką nikt w to nie uwierzy :-) EOT Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
    • Graham Kovalsky
      @SiewcaRyżu Doskonale wiesz co chciałem napisać i bardzo się cieszę z Twojego rozumienia sprawy :-) Zdrówko! Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
    • Graham Kovalsky
      W czasach gdy i zmywarka do garnków ma swój IP coraz trudniej o adres IPv4 i "problem" jaki jest z Play będzie tylko marastał ;-/ Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
    • Graham Kovalsky
      Ofiary Play to i publicznego IP nie mają i za ich natem są i za niejasnymi regułami ichniego fajerłola.... Wysłane z mojego Lenovo TB128XU przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Lenovo TB128XU przy użyciu Tapatalka
    • Graham Kovalsky
      Z Qnapem nie kompatybilne ale z systemami producenta na 100% tak [emoji41] Wysłane z mojego Lenovo TB128XU przy użyciu Tapatalka
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…