-
Sprzedam Sprzedam Qnap TS-453D z 16 GB RAM
Witam. Sprzedam serwer NAS TS-453D z 16 GB Ram. NAS pracował cały czas z UPSem. Sprzedaję bez HDD, komplet z pudełkiem wraz z okablowaniem. Stan techniczny bardzo dobry. 1500 pln https://www.olx.pl/d/oferta/qnap-ts-453d-16gb-CID99-ID18jNj3.html?bs=olx_pro_listing- Kamil84
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Kupię Kupię kartę QM2-2P-244A
Nieaktualne Tak jest na sprzedaż dalej, na olx na 420 jest. https://www.olx.pl/d/oferta/karta-rozszerzen-qm2-2p-244a-CID99-ID18jNJ4.html?bs=olx_pro_listing- Kamil84
- Post #9
-
440 w tym wysyłka Wysłane z mojego 2509FPN0BC przy użyciu Tapatalka- Kamil84
- Post #7
-
Cześć. Czy kartę już kupiłeś ? Czy jeszcze nie ? Bo mam już na sprzedaż. Sent from my Xiaomi 14 pro- Kamil84
- Post #4
-
Dalej zainteresowany kupnem ? Będę przechodził chyba lada moment z TS-453d na Aoostar i ta karta będzie pewnie do sprzedaży. Cena 450pln- Kamil84
- Post #2
-
TS-264-8G - zakup (RAM)
Na stronie Qnap jest napisane, ten Nas może mieć wg. producenta max 2x 8GB. Nieoficjalnie być może i 32 pójdzie. Czy to nie o te informacje ci chodzi ?- Kamil84
- Post #2
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dyskusja Backup danych na Onedrive
HBS3 ci pomoże, możesz jednostronnie lub dwustronnie synchronizować pliki z wieloma platformami.- Kamil84
- Post #2
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja Tailscale vs mapowanie dysku
A dlaczego nie dodasz flagi --subnet-routes ? Można wtedy po zwykłym IP się dostawać, a nie podsieci Tailscale.- Kamil84
- Post #3
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja Żaden VPN nie działa
Łączyć się również możesz po nazwach hostów, nie musisz wszędzie klepać IP. Na stronie tailscale w admin panel możesz sobie każde urządzenie nazwać, żeby było łatwiej i łączyć się np. https://mojnas:443- Kamil84
- Post #26
-
Dyskusja Zamulony TS453D
Mam ten sam zestaw co ty, 453d z 32GB i kartą 244a i porzuciłem VMki na NAS na rzecz Mini PC(proxmox). Teraz jest inna bajka. Koszt nowego NAS, żeby dźwignął vm to kilka mini pc, a miejsca dużo nie zajmuje- Kamil84
- Post #4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Virtualization Station po aktualizacji do 4.0.0.251
Virtual switch masz w ustawieniach sieciowych stworzony ? +ewentualnie reboot NAS U mnie ostatnio zaczęło działać, że mogłem stworzyć maszyny. Ale mam oddzielny miniPC z proxmox, więc VS nie używam, a też miałem biały ekran.- Kamil84
- Post #2
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
Pomoc Dostęp zdalny przez zew. IP i własną domenę
QTS ma aktualnie wbudowany reverse proxy, to ci potrzebne żeby łączyć się bez portu. Ewentualnie jeszcze Traefik, caddy2, reverse proxy manager. Sent from my Xiaomi 14 pro- Kamil84
- Post #6
-
Pomoc Wolny transfer
18MB to i tak bez szału. Albo qnap nie wyrabia, albo reszta infrastruktury. Sent from my Xiaomi 14 pro- Kamil84
- Post #6
-
Pomoc Wolny transfer
mb czy MB bo to spora różnica Napisz więcej o połączeniu, jaki router/AP ?- Kamil84
- Post #2
-
Dyskusja Qsync - zmiana lokalizacji
Chyba można całość, ja w ogóle tego nie używam- Kamil84
- Post #13
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu