Recent Content by KrzyCho.corp

1. KrzyCho.corp

Pomoc Żaden VPN nie działa

To zrobiłem na początek - nie działa. Nic nie działa, co próbuje przejść bezpośrednio na moje zewnętrzne IP (jest pokazywane, ale go nie mam - to jakieś wirtualne IP, operator chce dodatkową kasę za IP). Korzystałem z Hamachi - i to działa, ale wymaga instalacji dodatkowego oprogramowania i ma...
  2. KrzyCho.corp

Pomoc Żaden VPN nie działa

Dopnę się do konwersacji. Mam inny problem dotyczący VPN - nie mam zewnętrznego adresu IP - tzn. niby pokazuje, że mam ale jest to jakiś wirtualny adres. Żaden VPN nie działa, ale MyQnapCloud działa. Czy jest jakaś inna możliwość stworzenia połączenia VPN?
  3. KrzyCho.corp

Pomoc Home Assistant w Container Station

OK nie o taką podpowiedź mi chodziło - a może ktoś wie, jak mogę włączyć supervisora, jeśli go nie mam?
  4. KrzyCho.corp

A jakbyś mógł powiedzieć jeszcze jak mogę sprawdzić te ustawienia u siebie?
  5. KrzyCho.corp

Zainstalowałem wersję stable, i co dalej? Jak zainstalować dodatki (nie ma takiej opcji)
  6. KrzyCho.corp

Powitanie

Witam. Mój nick to KrzyCho.corp - nic nie ma wspólnego z jakąś korporacją - po prostu tak kiedyś sobie wymyśliłem :) Zawitałem do tego forum, bo dorosłem do zakupu serwera NAS (używany). Oczywiście, gdyby wszystko było OK - to nie szukałbym informacji i nie trafił na Wasze Forum :) Pozdrawiam.