Recent Content by RemiArt

1. RemiArt

Pomoc MY JDownloader przestał działać

@SiewcaRyżu dzięki za pomoc. Poszedł gift =]
  2. RemiArt

Wyślij mi na priva swojego maila, to podeślę Ci ID do Anydeska
  3. RemiArt

@SiewcaRyżu Tak, mam i takie babole w nim dzisiaj dostrzegłem To od czego mam zacząć?
  4. RemiArt

@SiewcaRyżu wpisałem ale chyba coś sknociłem :/
  5. RemiArt

Przypomnij mi, robię to na serwerze np przy pomocy Putty, czy dopisuję w dokerze na portainer.io?
  6. RemiArt

Jak wlaczylem NASa 2 dni temu, to nic takiego nie robilem. Tylko że w przeszlosci wyłączałem juz qnapa i po wlaczeniu wszystko dzialalo bez problemu. Moze robilem to jak tworzylem dockera do jdownloadera w zeszlym roku ale szczerze już tego nie pamiętam.
  7. RemiArt

Czyli wczoraj też pewnie się zaczął a dzisiaj leci od początku, bo zrestartowałem kontener popolud iu 1683279836 @SiewcaRyżu wciąż się nie pojawił na moim koncie na myjdownloader.org Tzn że to nie kwestia aktualizacji. Jakieś inne pomysły?
  8. RemiArt

Czyli wczoraj też pewnie się zaczął a dzisiaj leci od początku, bo zrestartowałem kontener po 15tej. Dziwne tylko że przed dzisiejszym restartem się nie zdążył zaktualizować, bo przecież NASa uruchomiłem wczoraj. No dobra czekam i daje znać.
  9. RemiArt

Zrobiłem restart ale nie widzę nic specjalnego w logach. Mógłbyś z łaski swojej rzucić okiem? Za rozwiązanie problemu stawiam dobrego brawarka, BLIK'iem ;)
  10. RemiArt

Cześć, Kilka dni temu wyłączyłem swojego TS-653D i dzisiaj po uruchomieniu nie widzę go na stronie my.jdownloader.org Na moje amatorskie oko, wszystko w Container Station oraz w portainer.io działa chyba ok (podsyłam screeny poniżej). IP dla QNAP'a w routerze i Qfinder Pro mam przypisane na...