Roxbox
Local time
02:01
Wyróżnione treści
0
Punkty reakcji
1

Ostatnia aktywność Wiadomości Wyróżnione treści O sobie

• Roxbox
      Roxbox odpowiedział w temacie Pomoc Problem z najnowsza wersja.
      Wszystko juz dziala ale pokazuje mi caly czas ze port zamkniety i w dzienniku: [25.08.2025 10:16:24] Przekroczono czas na odpowiedź rTorrent. Dodatkowo w ustawieniach w zakladce bittorrent w polu ip/nazwa hosta.... nie ma mojego ip, jak go...
    • Roxbox
      Roxbox zareagował Lubię to Lubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Pomoc Problem z najnowsza wersja.
      skoro metoda rajesha-weber'a nie działa (restart) to trzeba wywalić , zrestartować i zainstalować od nowa - bez żadnych ustawień , od zera
    • Roxbox
      Roxbox zareagował Lubię to Lubię to na post Silas Mariusz w dyskusji Pomoc Problem z najnowsza wersja.
      No to niestety nie mogę Ci pomóc zwłaszcza że nikt inny po za Tobą nie zgłasza takiego problemu.
    • Roxbox
      Roxbox zareagował Lubię to Lubię to na post Silas Mariusz w dyskusji Pomoc Problem z najnowsza wersja.
      Przecież możesz zrobić backup katalogu sessions? Po to on jest wystawiony.
    • Roxbox
      Tak zrobie ale jak ustawic ponownie sesje bo mam 200 torkow i nie widze opcji samodzielnego dodawania ich :)
    • Roxbox
      Nic tam nie ustawialem.
      • 1.JPG
    • Roxbox
      Zrobilem tak jak napisales ale zadne ustawienia w kliencie sie nie zmienily i dalej sa zatrzymane torrenty tak jak bylo.
    • Roxbox
      Na nowych torrentach tez sie zatrzymuje po wyzej ratio 1
    • Roxbox
      Zakładam zatem, że problem może dotyczyć samych sesji. Zweryfikuj czy problem występuje na nowych torrentach.
    • Roxbox
      Openport nie zwraca zadnej informacji, jak nigdy. Tak na starych torrentach to jest, nie bylo aktualizacji po drodze.
    • Roxbox
      Roxbox napisał nowy temat.
      Witam. Po aktualizacji programu do najnowszej wersji mam 2 problemy - w apce na dole caly czas jest wykrzyknik ze stan portu jest nieznany, na trackerach pokazuje ze jestem dostepny i wszystko ogolnie dziala. - torrenty z ratio powyzej 1 sa...
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…