Recent Content by Roxbox

1. Roxbox

Pomoc Problem z najnowsza wersja

Wszystko juz dziala ale pokazuje mi caly czas ze port zamkniety i w dzienniku: [25.08.2025 10:16:24] Przekroczono czas na odpowiedź rTorrent. Dodatkowo w ustawieniach w zakladce bittorrent w polu ip/nazwa hosta.... nie ma mojego ip, jak go wpisze to po przeladowaniu strony znika. Jestem caly...
  2. Roxbox

Tak zrobie ale jak ustawic ponownie sesje bo mam 200 torkow i nie widze opcji samodzielnego dodawania ich :)
  3. Roxbox

Nic tam nie ustawialem.
  4. Roxbox

Zrobilem tak jak napisales ale zadne ustawienia w kliencie sie nie zmienily i dalej sa zatrzymane torrenty tak jak bylo.
  5. Roxbox

Na nowych torrentach tez sie zatrzymuje po wyzej ratio 1
  6. Roxbox

Openport nie zwraca zadnej informacji, jak nigdy. Tak na starych torrentach to jest, nie bylo aktualizacji po drodze.
  7. Roxbox

Witam. Po aktualizacji programu do najnowszej wersji mam 2 problemy - w apce na dole caly czas jest wykrzyknik ze stan portu jest nieznany, na trackerach pokazuje ze jestem dostepny i wszystko ogolnie dziala. - torrenty z ratio powyzej 1 sa zatrzymane, po uruchomieniu po minucie sie zatrzymuja...
  8. Roxbox

Pomoc TS-251D Nie mozna zamontowac dysku..

Ok. Jeszcze pytanie, Sciagnalem film poprzez folder watch jak zwykle i po zakonczeniu nie skopiowal sie do folderu complete a inne wstawki poprawnie to robia. NIe ma go rowniez w medialibary . jaki moze byc powod ?
  9. Roxbox

Sporo kombinacji zeby skopiowac na docelowy dysk ale jak mus to mus. To jeszcze pytanie gdzie skopiowac filmy,seriale na nowy dysk zeby medialibary dzialalo jak dotychczas i na Plex bylo widoczne tak jak trzeba . Hardlinkow przeciez sam nie zrobie
  10. Roxbox

Ooo kurcze to co zrobic zeby dostac sie do tych plikow ?
  11. Roxbox

Zmienilem dysk na nowy a ten ktory wyjalem wsadzilem w kieszen i podlaczylem pod usb ale system go nie widzi. To byl dysk tylko z plikami. W pamieci masowej pokazuje tylko tak. Co sie stalo ? nie mam dostepu do plikow, co mam zrobic ?
  12. Roxbox

Pomoc Niedostepny po aktualizacji

Ale ja nic z nim nie robilem. Zadnych updatow itp Gdzie mam podac to id i haslo ?
  13. Roxbox

tak. Bylo wszystko w porzadku do czasu updatu. Dodatkowo zauwazylem ze czasami robie sie na zielono w kliencie i na trackerach ale potem znow na czerwono. Na Stronie gdze mozna sprawdzic porty, raz pokazuje ze otwarty a raz ze zamkniety
  14. Roxbox

Przy kazdym torencie mam to zmieniac ?
  15. Roxbox

Ktory sobie zyczycie. Ja sie na tym nie znam