Recent Content by Roxbox

1. Roxbox

Pomoc Niedostepny po aktualizacji

Ale ja nic z nim nie robilem. Zadnych updatow itp Gdzie mam podac to id i haslo ?
  2. Roxbox

tak. Bylo wszystko w porzadku do czasu updatu. Dodatkowo zauwazylem ze czasami robie sie na zielono w kliencie i na trackerach ale potem znow na czerwono. Na Stronie gdze mozna sprawdzic porty, raz pokazuje ze otwarty a raz ze zamkniety
  3. Roxbox

Przy kazdym torencie mam to zmieniac ?
  4. Roxbox

Ktory sobie zyczycie. Ja sie na tym nie znam
  5. Roxbox

Macie jakies pomysly co z tym zrobic ?
  6. Roxbox

Jak powiesz w ktory plik zajrzec w tym katalogu logs to powiem co mowia. Trackery w kliencie nic nie zglaszaja za to na stronach na czerwono PT,PS,DS W kliencie mam tylko czerwony wykrzyknik przy probie sprawdzenia czy port jest otwarty.
  7. Roxbox

Logi ? tzn chodzi o dziennik w kliencie ? jesli tak to zero info.
  8. Roxbox

Restart nie pomaga, wybranie interfejsu rowniez,choc byl dobry. NIe wiem co jeszcze moge zrobic
  9. Roxbox

Witam. Zrobilem aktualizacje systemu i rtorrenta i na trackerach zrobilem sie niedostepny. Nic nie bylo zmieniane w qnapie, rtorencie i ruterze. Porty w ustawieniach rtorrenta bez zmian. NIe posiadam firewala w qnapie. CO sie stalo ?
  10. Roxbox

Pomoc Logowanie do Rtorrent

Dzieki wielkie :) no wogole o tym nie pomyslalem
  11. Roxbox

Pomoc Logowanie do Rtorrent

Witam. Mam problem z zalogowaniem sie do klienta. Kilka miesiecy bylem zalogowany caly czas i po reinstalcji systemu nie mam pojecia ( starosc czy co ) jakimi danymi trzeba sie na klienta zalogowac. Probuje tymi co na NASa ale nie wchodza, podpowiedzcie co trzeba zrobic i nie smiejsce sie za...
  12. Roxbox

Pomoc Bootowanie QNAP - ssd vs HDD

Tak Tak :)
  13. Roxbox

Pomoc 251D po aktualizacji nie ma dostepu do sieci

Mam jeszcze problem z Rtorrent, caly czas pokazuje ze port zamkniety i adres ip na dole to 127.0.0.1 a takie nie byl :)
  14. Roxbox

Q-202304-69658. 1682329035 Jest opcja zeby wsparcie bylo troche pozniej ?
  15. Roxbox

Fajnie dzieki . widzialem ze byl plan na TW ale pisalem ze mnie nie bedzie niestety. Juz jestem wiec jak jest taka opcja to mozemy sie na ta sesje umowic.