Recent Content by wojtasm91

1. wojtasm91

Pomoc TS-251+ QSYNC błąd po aktualizaci

Witam jak w temacie dziś zalogowałem się do mojego TS-251+. Okazało się że jest dostępna aktualizacja systemu serwera. Zgodnie z zalecenie przed aktualizacją uruchomiłem serwer ponownie. Po starcie zrobiłem aktualizacje systemu. Wszystko przeszło bez żadnych komunikatów o błędach itp. Serwer się...
  2. wojtasm91

Pomoc LDAP i Win 10 Home

No właśnie. Zastanawia mnie tylko to co widać na tym filmie: Link: https://www.youtube.com/watch?v=Snl7hAmXOrk Faktycznie jest to dostępne w Win 10 Home
  3. wojtasm91

Witam Wszystkich

Witam Wszystkich. Zawitałem na forum ponieważ zastanawiam się nad zakupem TS-251+ i postawieniem na nim domeny lokalnej. Niestety moja wiedza na temat produktów qnap jest kiepska. Więc liczę na to że tutaj ją uzupełnię i uzyskam pomoc od innych użytkowników.
  4. wojtasm91

Pomoc LDAP i Win 10 Home

Witam mam do Was nie typowe pytanko. Mam Małą firmę około 20 osób wszystkie pracują na Windows 10 w wersji Home. Ze zmiany Polityki bezpieczeństwa instytucji wynika że każdy użytkownik ma mieć unikalny identyfikator i hasło zmieniane co 30 dni. Użytkownicy zmieniają miejsca pracy więc konta...