Ostatnia aktywność

Live updates
  • esselite
    Ja otworzyłem ticket w supporcie. Też mam licencje i video station, a mimo to filmy się nie odtwarzają, tylko wywala komunikat. Analizują. Coś jest nie tak. Wysłane z mojego CPH2671 przy użyciu Tapatalka
  • G
    Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
    Taipei, Taiwan, czerwca 11, 2025 — W miarę jak zastosowania AI szybko rozszerzają się na różne branże, firmy stają przed rosnącymi Kontynuuj czytanie...
  • wac_ns
    wac_ns zareagował Lubię to Lubię to na post laselin w dyskusji Kompatybilność RAM.
    Cześć. Zastanawiam się nad kompatybilnoscią RAM ale nie z firmy qnap. Orientowałem się ile kosztuje ram DDR4 taki jak w specyfikacji qnap producentów np crucial/kingston i innych i są prawie 3-krotnie tańsze niż typowo firmy QNAP. Czy ma to...
  • M
    Mam jakąś ale może nie być kompatybilna. Wolałbym bez wifi, bo router jest dość daleko. W jaki sposób skonfigurować wifi jak nie mam dostępu? Mam też adapter USB-RJ45 samsunga ale też nie działa. 1749582806 I dlatego pomyślałem też o czymś innym...
  • M
    maniakkuba napisał nowy temat.
    Cześć, podczas burzy spaliła mi się chyba karta sieciowa w qnap ts-251d. serwer odpala, dyski się świecą ale brak dostępu do serwera. Podłączałem kartę sieciową po usb ale nie działa. Spalił się też router, więc są nowe ustawienia oraz nazwa...