Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Ja otworzyłem ticket w supporcie. Też mam licencje i video station, a mimo to filmy się nie odtwarzają, tylko wywala komunikat. Analizują. Coś jest nie tak.
Wysłane z mojego CPH2671 przy użyciu Tapatalka
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Taipei, Taiwan, czerwca 11, 2025 — W miarę jak zastosowania AI szybko rozszerzają się na różne branże, firmy stają przed rosnącymi
Kontynuuj czytanie...
Cześć.
Zastanawiam się nad kompatybilnoscią RAM ale nie z firmy qnap.
Orientowałem się ile kosztuje ram DDR4 taki jak w specyfikacji qnap producentów np crucial/kingston i innych i są prawie 3-krotnie tańsze niż typowo firmy QNAP.
Czy ma to...
Mam jakąś ale może nie być kompatybilna. Wolałbym bez wifi, bo router jest dość daleko. W jaki sposób skonfigurować wifi jak nie mam dostępu? Mam też adapter USB-RJ45 samsunga ale też nie działa.
1749582806
I dlatego pomyślałem też o czymś innym...
Cześć,
podczas burzy spaliła mi się chyba karta sieciowa w qnap ts-251d. serwer odpala, dyski się świecą ale brak dostępu do serwera. Podłączałem kartę sieciową po usb ale nie działa. Spalił się też router, więc są nowe ustawienia oraz nazwa...