Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
ok a więc optional usuwamy zmieniam ścieżki na takie jak podałem w qb ale zmieniam nazwę na yelly IP wpisuje swoje i powinno działać? a powiedz mi tylko Jeszcze właśnie odnośnie aktualizacji jak wyjdzie coś nowszego to trzeba ręcznie...
uwierz mi czyttałem wiekszosc watkow na tym forum jak bym wiedział co robic to raczej bym ci głowy nie zawracał :)
Czy mogłbyc napisac konkretnie co mam zrobic>??
1755418728
no masz troche racji w razie awarri sam sobie nie poradze troche...
ok dzięki yf działa teraz w porządku wyłaczylem ta opcje i faktycznie nie otwiera kilku filmow wiec wlaczylem z powrotem i chciałbym ogarnąć teraz ten kontener:) znalazlem cos takiego https://hub.docker.com/r/linuxserver/jellyfin tylko powiedz mi...
podpowiesz dlaczego mimo wyłączenia transkodowaniu nadal to robi na niektórych filmach?? i czy .mógłbym też prosić o taki wpis dla ssh żeby zainstalować yellyfin w dockerze ??
tak skończyło się skanowanie, i dziwne bo transkodowaniu jest wyłączona teraz na jednym filmie pisze odtwarzanie bezpośrednie i użycie procesora jest 30%ana 2filmie mam transkodowanie ale jak skoro wylaczylem
dobra usunąłem folder i utworzyłem raz jeszcze i skanowanie się zrobiło wcześniej tak jakby się zawiesiło i ciągle skanowalo i nie mogło się skończyć a czy to normalne że w momencie oglądania filmu procesor jest wykorzystywany aż w 100...
witam, pacjent to ts 264 8g zainstalowałem sobie yellyfin do oglądania filmów i było by wszystko super ale nawet jak nic nie robię nie oglądam nic to ten właśnie proces yellyfin potrafi obciążyć procesor w 100%macie jakiś pomysł? czytałem o...
No to jakie informacje potrzebujesz? NASa mam podlaczonego kablem bezpośrednio do routera. Jeśli nie odpowiadam to jednie dlatego bo nie wiem co odpowiedziec.
mam ts-264 ale on moich marzen jak dotad nie spelnia:( Jak ma to chodzic dobrze jezeli podczas wlaczenia filmu predkosc z jaka wysyla dane NAS to max 2Mbs ???