Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Udało mi się odpalić Immich. Natomiast nie potrafię zmienic lokalizacji nowoładowanych zdjęć. Przesyłam pliki oraz screena z zaznaczonym folderem Photos w którym chciałbym trzymać wszystkie zdjęcia. Póki co zdjecia ładują się do...
Ok rozumiem. Dzięki. W takim razie czy istnieje poprzez QNAP jakikolwiek backup całej stacji roboczej, ale bez uprawnień administratora tak jak w przypadku NetBak?
Dla Twojej informacji, system Windows bez uprawnień administratora nie pozwoli programowi Netbak PC na dostęp do zasobów, które nie są przeznaczone dla niego. Więc jeśli problemem jest to, że uruchamiasz Netbak PC bez uprawnień administratora to...
The biggest problem with Ubiquiti and Pi-hole is that if the Pi-hole server goes down, the DNS server in Ubiquiti will stop functioning properly. If you want to set up failover, in practice this is impossible. Adding a second DNS server in...
Miałem kiedyś ten model i działała w nim pamięć CRUCIAL CT16G4SFD824A i ona chyba wspiera 1.2 V
W tym wątku o tym pisałem
Wiedza - TS-473 vs 2x16GB RAM