Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
HI, sorry for newbie question, but I can't get rtorrent pro to automatically begin a download from an RSS feed.
I'm generating the feed from my torrent source/website along the lines of...
Na sprzedaż mój prywatny QNAP TS-251D z 4 GB ram (2x2GB)
Najnowszy firmware QTS 5.2.6.3159
Stan idealny, pracował w zamkniętej szafie RACK z filtrami powietrza.
W zestawie:
QNAP TS-251D 4G
Zasilacz
Cena: 799 zł
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Routery QNAP QHora obsługują teraz system IPS, zwiększając ochronę przed ransomware bez opłat licencyjnych
Tajpej, Tajwan, września 2, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci...
Witam, oczywiście - działamy od 8 lat z urządzeniami marek Qnap, Syn@logy, WD :) zapraszam do kontaktu mailowego na biuro@gselectronic.pl oraz telefonicznego na nr 880648228 :) standardowo gwarancją roczną oraz wyczyszczenie sprzętu aby działał...
Podaje dla potomnych bo udało mi się znaleźć przyczynę. Jak zmieniałem router w mojej sieci LAN , to zmieniłem sobie również adres IP NAS . Dopiero dzisiaj uświadomiłem sobie ,że to właśnie po tej zmianie pliki zaczęły się bardzo długo...
Panuje dość powszechne przekonanie, że iSCSI nie znajdzie większego zastosowania w centrach danych, ponieważ lepiej spisuje tu się Fibre Channel (FC). Jednak dostawcy rozwiązań iSCSI coraz skuteczniej starają się zmienić tę opinię.
Kiedy pojawił...
Cześć,
Kupowałem już dwa razy licencję rTorrent PRO, niemniej za każdym razem w skutek jakichś nieporozumień/oszustw/niedogadania/złego nastroju/bólu palca u lewej nogi licencja przestawała być wspierana u źródła.
Czy kupując po raz trzeci...