Ostatnia aktywność

Live updates
  • M
    McHaggis69 napisał nowy temat.
    HI, sorry for newbie question, but I can't get rtorrent pro to automatically begin a download from an RSS feed. I'm generating the feed from my torrent source/website along the lines of...
  • Silas Mariusz
    Silas Mariusz zareagował Lubię to Lubię to na post jerry1333 w dyskusji Sprzedam Sprzedam urządzenia Qnap.
  • nelik1987
    nelik1987 napisał nowy temat.
    Na sprzedaż mój prywatny QNAP TS-251D z 4 GB ram (2x2GB) Najnowszy firmware QTS 5.2.6.3159 Stan idealny, pracował w zamkniętej szafie RACK z filtrami powietrza. W zestawie: QNAP TS-251D 4G Zasilacz Cena: 799 zł Lokalizacja: Gdańsk najlepiej...
    • 1.jpg
    • 2.jpg
    • 2025-08-29_16h31_15.png
  • G
    Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
    Routery QNAP QHora obsługują teraz system IPS, zwiększając ochronę przed ransomware bez opłat licencyjnych Tajpej, Tajwan, września 2, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci...
    • pr-qhora-with-ips-en.jpg
  • george2002
    Witam, oczywiście - działamy od 8 lat z urządzeniami marek Qnap, Syn@logy, WD :) zapraszam do kontaktu mailowego na biuro@gselectronic.pl oraz telefonicznego na nr 880648228 :) standardowo gwarancją roczną oraz wyczyszczenie sprzętu aby działał...
  • T
    Podaje dla potomnych bo udało mi się znaleźć przyczynę. Jak zmieniałem router w mojej sieci LAN , to zmieniłem sobie również adres IP NAS . Dopiero dzisiaj uświadomiłem sobie ,że to właśnie po tej zmianie pliki zaczęły się bardzo długo...
  • Paollo
    Paollo odpowiedział w temacie Sprzedam Sprzedam urządzenia Qnap.
    Czy też naprawiacie? Czerwona miga w TS-653B jedynie. Pozdrowienia
  • Speed55
    Speed55 zareagował Lubię to Lubię to na post Silas Mariusz w dyskusji Kawa i papierosy iSCSI - nowe perspektywy.
    Panuje dość powszechne przekonanie, że iSCSI nie znajdzie większego zastosowania w centrach danych, ponieważ lepiej spisuje tu się Fibre Channel (FC). Jednak dostawcy rozwiązań iSCSI coraz skuteczniej starają się zmienić tę opinię. Kiedy pojawił...
  • L8EK
    L8EK zareagował Lubię to Lubię to na post greq333 w dyskusji Pomoc Zakup rTorrent.
    Cześć, Kupowałem już dwa razy licencję rTorrent PRO, niemniej za każdym razem w skutek jakichś nieporozumień/oszustw/niedogadania/złego nastroju/bólu palca u lewej nogi licencja przestawała być wspierana u źródła. Czy kupując po raz trzeci...