Ostatnia aktywność

Live updates
  • Z
    Zorro8004 napisał nowy temat.
    Witam Wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Mam problem z uruchomieniem PHP na Qnap-ie TS-253D (wersja oprogramowania: QTS 5.2.6. 3195). Sprawa wygląda następująco: Mam stronę www napisaną w PHP. Na Qnap...
  • D
    No dobrze. Już odkryłem... Po prostu nie można wcześniej tworzyć kolejnej Puli pamięci. Gdy nie ma Puli pamięci 2 to można na drugim dysku stworzyć wolumin prosty.
  • D
    Udało się. Dzięki za poradę. Nowy dysk już jest w slocie nr 2. Stworzyłem nową pulę pamięci i planowałem założyć na tym drugim dysku wolumin prosty (Dysk w slocie 1 jest zdefiniowany jako "Pula pamięci 1"), tylko że kreator mi no to nie...
    • 1757268025582.png
    • 1757268500250.png
  • Ster
    First you have to find out RSS link to the TV Series category feed on your favourite torrent site. Mostly you have to generate that link. Once you have this link go to the Advanced GUI in rtorrent-Pro, click right-mouse button on the All...
  • E
    To szkoda. Byłoby miło jakby uwzględniono w którejś aktualizacji. Poza tym Immich rewelacja!!!
  • E
    emil123 napisał nowy temat.
    Czy jest jakaś magiczna opcja odblokowująca możliwość powiększania filmu w kadrze podczas oglądania w Immich na telefonie?