Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Jeśli ty wkładasz najwięcej pracy w rozwój tego programu to dlaczego nie można go kupić od ciebie? Napisałeś powyżej że został uwolniony. Są jeszcze jakieś przeszkody?
Witam
Podepnę się pod temat. Przy zakupie wyświetla info że jest opcja płatności paypalem ale przy próbie każe mi wpisać dane mojej karty kredytowej? W jaki sposób można przejść na paypal?
Pytanie do znających ten system . Czy da się skonfigurować harmonogram migawek dla wszystkich folderów w puli ? Nie robiąc tego osobno dla kazdego folderu wspołdzielonego?
Hej,
Ze względu na ograniczenia wprowadzane w S skłaniam się ku migracji z S 720+ na Qnap.
By było to jakoś przyszłościowe a do tego miało opcję wstawienia dedykowanej karty graficznej rozważam:
- TS473a
- TS474
Obecnie mam 2 dyski, więc...
Owszem można przejść na płatne 100GB , 200GB aż dojdzie się do 2TB z abonamentem 50zł miesięcznie dożywotnio :)
To ta powyższa opcja historią w Docker/Thunderbird chyba do przećwiczenia :)
Dzięki
Czy dobrze rozumiem, że Thunderbird w Docker to praktycznie jedyne długofalowe rozwiązanie by zrzucać sobie regularnie wszystkie maile ale dostęp nieco utrudniony?
Na laptopie wrzucić link w ulubione to nie problem.
Na telefonie VPN do sieci...
Rozumiem, że po tym jak z telefonu połączę się VPN do sieci domowej to wówczas przeglądanie Thunderbirda to po prostu poprzez wbicie odpowiedniego IP w przeglądarkę na komórce?
Czy QmailAgent tutaj coś pomoże? Domyślam się, że on również ściąga...
Cześć,
Mam podobne pytanie i pozwolę sobie dopiąć się do tego wątku.
Analogicznie jak twórca tematu chciałbym archiwizować stare wiadomości ( tutaj konto GMAIL ) i przenosić je do NAS.
Chciałbym jednak z apki na telefon oraz pod jakimś linkiem na...
Dzień dobry,
nie jestem pewien, ale chyba od momentu aktualizacji firmware do QTS 5.2.7.3256 nie mogę się zalogować do nextcloud przez www. Login i hasło są prawidłowe, bo przepuszcza dalej, tylko pojawia się taki komunikat.
Przez aplikację z...
No ale mogę zrobić backup danych i backup ustawień systemowych. Wtedy jak dobrze rozumiem, na nowo wszystkie aplikacje, kontenery i przywrócenie danych z backupu i tyle co nie?
Hejka, mam TS-264 (2-zatokowy) z 2x1 TB w Raid 0. Chciałbym wymienić je na 2x2TB. Jak zrobić to najsprawniej, chcąc zachować wszystkie ustawienia systemowe, użytkowników, uprawnienia, aplikacje oraz kontenery? (jestem świadom ryzyka RAID 0)
Od zmiany wersji na 6.x pojawił się problem ze skalowaniem. Używam laptopa na zmianę mobilnie i z monitorami w stacji dokującej, niestety pojawia się problem po przełączaniu, że skalowanie na monitorze jest niedopasowane i programu nie da się...