Ostatnia aktywność

Live updates
  • jsteve
    jsteve odpowiedział w temacie Pomoc TAS-268 Rozszerzenie dysku.
    Dyski już masz wymienione, teraz: 1. Pamięć masowa i migawki, kursor na pula pamięci... - Zarządzaj - Akcje - rozszerz pulę, poczekaj aż się wykona. 2. wracasz 3. kursor na volume..., Zarządzaj - Akcje - Zmień rozmiar voluminu. U mnie poszło...
  • sypiamzsasiadka
    sypiamzsasiadka odpowiedział w temacie Pomoc QNAP TS-251 Zasilacz.
    dzieki
  • sypiamzsasiadka
    sypiamzsasiadka zareagował Lubię to Lubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Pomoc QNAP TS-251 Zasilacz.
    zapytaj na allegro sprzedawce ITmarket24pl albo o dedyka albo o zamiennik
  • esselite
    esselite napisał nowy temat.
    Nie wiecie jaki jest powód, że serwer nie widzi aktualizacji? Od pewnego czasu jest dostępna 5.2.7. Ja przypadkowo w zasadzie wykryłem, a QNAP nie wykrył. Już go restartowałem, ale nic to nie zmieniło. W alertach był komunikat o aktualizacji, ale...
    • 1759844288927.png
    • 1759845111074.png
  • sypiamzsasiadka
    tez tak myslalem ale na razie bez skutku, a to srednica nie taka, a to moc mala, ciagle cos Nic szukam dalej
  • sypiamzsasiadka
    sypiamzsasiadka zareagował Lubię to Lubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Pomoc QNAP TS-251 Zasilacz.
    w 99% przypadków sklep elektroniczny z zasilaczami do laptopów tez powinien to ogarnąć
  • sypiamzsasiadka
    ja pier...., masz moze jakis ogarniety sklep gdzie moge sprobowac. Wyprawa na ksiezyc z tym zasilaczem
  • H
    Hrupek odpowiedział w temacie Pomoc TAS-268 Rozszerzenie dysku.
    dziala ale tam sa tylko opcje jak ponizej: Wiec to raczej opcja do dodana nowego dysku a ja juz nie mam miejsca w NAsie :) a pierwsza opcja mnie nie interesuje. 1759830646 Zgadzam sie z toba w 100%. Niestety budzet nie pozwala na zmiana w tej...
    • 1759830517983.png
  • Silas Mariusz
    To urządzenie to mocny EOL TAS-268 - Download Center Zalecana wymiana urządzenia.
  • H
    Hrupek napisał nowy temat.
    Witam, potrzebuje pomocy przy rozszerzeniu dysku w moim TAS-268. Sprawa wyglada tak: w NASie mialem dwa dyski 2TB chcialem je wymienic na 4TB i przy wszelkich probach zrobienia tego zgodnie z procedura czyli "Replacy disk one by one" sie to...
    • Screenshot 2025-10-07 092107.png
  • sypiamzsasiadka
    Dzieki
  • P
    Pigulka napisał nowy temat.
    Sprzedam TS-431 sprawny, bez dysków, wysyłka na mój koszt. Proponuję 300zł + wysyłka. Pozdrawiam