Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
tak, przy bezpośrednim oczywiście transkodowania nie ma. Mam jednak pliki 4K, które muszą być transkodowane na "mniejsze" a nie chcę też zużywać miejsca na lokalne kopie. Dlatego to transkodowanie w locie
Hej,
Właśnie przechodzę z S na Qnap 473a + Quadro P1000.
Plex zainstalowany jako aplikacja z poziomu Apps i kolejno ręczna aktualizacja ( bez dockera).
Zalogowany na konto z Plexpass, na zakładce z transkodowaniem wybrana karta Quadro...
Uprawnienia są ok. Ta zajętość jest widoczna tylko w Total Commanderze. W Control Panel QNAP widać jakby zniknęło. Powinno być 96 katalogów, widać 66. Z innych "zniknęły" niektóre pliki. Np. powinno być 10, jest 6 albo 7
1760434836
No właśnie...
Witam
Dzisiaj zdążyła się mi się rzecz niesłychana, popatrzyłem do jednego z dysków na zawartość i ... z niektórych folderów zniknęły pliki, z dysku zniknęły foldery.
Najdziwniejsze jest to, że ogólna zajętość się nie zmieniła. Wygląda nas to...
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, października 13, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, wydał dziś Virtualization
Kontynuuj czytanie...
Po ostatniej aktualizacji (rTorrent 0.16.0/.16.0) mam taki problem (PT):
Tracker: [Failure reason \"This client is not supported: -lt1000-\"]
Proszę o wsparcie.
Cześć.
Przesiadłem się z Zyxel NSA310 na QNAP TS-253E. To jak z roweru na Mercedesa.
W QNAP zainstalowane są dwa dyski WD23PURZ-74C5HY0
Firmware jest najnowszy.
Mam problem z dźwiękami wydobywającymi się z QNAP. W załączeniu screeny z...
Witam, mam do sprzedania serwer Qnap TS-253D, stoi w domu, w salonie więc odkurzany regularnie, zasilany przez UPS, kupiony w czerwcu 2021, rozszerzona pamięć do 8GB (podobno więcej nie miało sensu), 2 dyski Seagate IronWollf Pro...