Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam wszystkich.
Chcę zmienić konfigurację w pierwszym slocie NAS_HDD_01 z Woluminu uproszczonego na Wolumin statyczny.
Moja konfiguracja:
Bay 1: HDD 16TB - nie ma tu żadnych moich danych ale obawiam się, że są pliki systemowe
Bay 2: HDD 22TB -...
Hej,
Sprzedam zakupiony w kwietniu tego roku serwer TS-216g.
Serwer jest sprawny, wszystko jest z nim ok.
Był to mój całkowicie pierwszy zakup, bez wiedzy znajomości sprzętu możliwości.
Sprzedaję bo chciałbym wymienić na mocniejszy.
Sprzęt jest...
Dzień dobry,
Od kilku lat posiadam skonfigurowany folder na serwerze QNAP TES-1885U (serwer pracuje w domenie AD), do tego folderu zapisywane są skany z urządzenia Ricoh 2004. Niedawno nabyłem kolejny serwer QNAP TS-453E, który ma częściowo...
ts-210 to bardzo stare urządzenia na którym ostatni firmware to 4.2
nawet jeśli uda Ci się przeprowadzić migrację, to i tak zostaniesz na starym systemie plików co nie jest rekomendowane i ograniczy dzisiaj Twoje mozliwosci
nie oszukujmy sie, ale...
ts-210 to bardzo stare urządzenia na którym ostatni firmware to 4.2
nawet jeśli uda Ci się przeprowadzić migrację, to i tak zostaniesz na starym systemie plików co nie jest rekomendowane i ograniczy dzisiaj Twoje mozliwosci
nie oszukujmy sie, ale...
witam serdecznie całą społeczność forum
planuję modernizację sieci w firmie i w zw z tym przesiadkę z TS 210 raid1 na TS 431xue i takie mam pytania:
1. czy po przedłożeniu dysków, nowe urządzenie wstanie razem z wszystkimi ustawieniami ? ( ust...