Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam
QNAP-TS251
Mam problem z logowaniem. Urządzenie leżało ponad 1 rok nieużywane. Nowy komputer. Wczoraj włączyłem, chciałem się zalogować poprzez Qfinder-->Login. Przekierowuje mnie na strone z dnaymi logowania, podaje login, haslo i pojawia...
Open vpn 'tun' interfaces are supported by rtorrent. . I have been using private trackers with open vpn and rtorrent for years.
Unfortunately the vpn provider I use only supports wire guard via their official apps.
Sent from my motorola razr...
Cześć. Czy kartę już kupiłeś ? Czy jeszcze nie ? Bo mam już na sprzedaż.
Sent from my Xiaomi 14 pro
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, listopada 6, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, wprowadził dziś
Kontynuuj czytanie...
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, listopada 5, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, zaprezentował dziś TS-h2477AXU-RP,
Kontynuuj czytanie...