Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Nie wiem czy się na to zdecyduję. Jestem wyznawcą teorii, że jeżeli jest choć cień szansy, że coś pójdzie nie tak to właśnie tak się stanie. W tym konkretnym przypadku myślę o procesie odzyskiwania wolumenu.
To w takim razie pytanie pomocnicze...
440 w tym wysyłka
Wysłane z mojego 2509FPN0BC przy użyciu Tapatalka
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, listopada 12, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, wprowadza TS-h1655XeU-RP, NAS
Kontynuuj czytanie...
Witam
QNAP-TS251
Mam problem z logowaniem. Urządzenie leżało ponad 1 rok nieużywane. Nowy komputer. Wczoraj włączyłem, chciałem się zalogować poprzez Qfinder-->Login. Przekierowuje mnie na strone z dnaymi logowania, podaje login, haslo i pojawia...
Open vpn 'tun' interfaces are supported by rtorrent. . I have been using private trackers with open vpn and rtorrent for years.
Unfortunately the vpn provider I use only supports wire guard via their official apps.
Sent from my motorola razr...
Cześć. Czy kartę już kupiłeś ? Czy jeszcze nie ? Bo mam już na sprzedaż.
Sent from my Xiaomi 14 pro
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, listopada 6, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, wprowadził dziś
Kontynuuj czytanie...