Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Cześć.
Mam QNAP TS-253e z Home Assistant. Na potrzeby HA chciałbym podpiąć konwerter modbus na usb - https://allegro.pl/oferta/adapter-konwertera-usb-na-rs485-ft232rl-chip-18061512261
Czy QNAP wspiera takie konwertery?
Hej, czy któreś z tych złączy lub znalezionego później 4tego okazało się wyjściem na aktywne chłodzenie, jak chociażby tu? NewHail Radiator 12 V M.2 2280 SSD z wentylatorem chłodzącym PWM 40 mm, miedziane rury cieplne i podkładka termiczna...
Nie wiem czy się na to zdecyduję. Jestem wyznawcą teorii, że jeżeli jest choć cień szansy, że coś pójdzie nie tak to właśnie tak się stanie. W tym konkretnym przypadku myślę o procesie odzyskiwania wolumenu.
To w takim razie pytanie pomocnicze...
440 w tym wysyłka
Wysłane z mojego 2509FPN0BC przy użyciu Tapatalka
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, listopada 12, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, wprowadza TS-h1655XeU-RP, NAS
Kontynuuj czytanie...
Witam
QNAP-TS251
Mam problem z logowaniem. Urządzenie leżało ponad 1 rok nieużywane. Nowy komputer. Wczoraj włączyłem, chciałem się zalogować poprzez Qfinder-->Login. Przekierowuje mnie na strone z dnaymi logowania, podaje login, haslo i pojawia...