Ostatnia aktywność

Live updates
  • E
    elpablo napisał nowy temat.
    Cześć. Mam QNAP TS-253e z Home Assistant. Na potrzeby HA chciałbym podpiąć konwerter modbus na usb - https://allegro.pl/oferta/adapter-konwertera-usb-na-rs485-ft232rl-chip-18061512261 Czy QNAP wspiera takie konwertery?
  • P
    Hej, czy któreś z tych złączy lub znalezionego później 4tego okazało się wyjściem na aktywne chłodzenie, jak chociażby tu? NewHail Radiator 12 V M.2 2280 SSD z wentylatorem chłodzącym PWM 40 mm, miedziane rury cieplne i podkładka termiczna...
  • D
    Nie wiem czy się na to zdecyduję. Jestem wyznawcą teorii, że jeżeli jest choć cień szansy, że coś pójdzie nie tak to właśnie tak się stanie. W tym konkretnym przypadku myślę o procesie odzyskiwania wolumenu. To w takim razie pytanie pomocnicze...
  • Kamil84
    Kamil84 odpowiedział w temacie Kupię Kupię kartę QM2-2P-244A.
    440 w tym wysyłka Wysłane z mojego 2509FPN0BC przy użyciu Tapatalka
  • G
    Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
    Tajpej, Tajwan, listopada 12, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, wprowadza TS-h1655XeU-RP, NAS Kontynuuj czytanie...
  • J
    jashkrk odpowiedział w temacie Kupię Kupię kartę QM2-2P-244A.
    Ile byś chciał za tę kartę?
  • ArtB
    ArtB odpowiedział w temacie Kupię QNAP TX-800P.
    odświeżam - może znajdę gdzieś jeszcze tego złomka? ;)
  • sypiamzsasiadka
    jak wrazenia z Zimaos?
  • sypiamzsasiadka
    sypiamzsasiadka napisał nowy temat.
    Witam QNAP-TS251 Mam problem z logowaniem. Urządzenie leżało ponad 1 rok nieużywane. Nowy komputer. Wczoraj włączyłem, chciałem się zalogować poprzez Qfinder-->Login. Przekierowuje mnie na strone z dnaymi logowania, podaje login, haslo i pojawia...