Ostatnia aktywność

Live updates
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty objęte zastosowaniem Subskrypcje zakupione za pośrednictwem QNAP Software Store Licencje papierowe oparte na projektach Przegląd Okres prolongaty to krótki czas buforowy zapewniony po niepowodzeniu odnowienia subskrypcji lub...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy problem QVR Pro QVR Elite Przegląd Recovery Management to narzędzie dostępne w QVR Pro i QVR Elite, które umożliwia kamerze przywracanie nagrań z wewnętrznej karty SD w przypadku przerwania połączenia sieciowego...
    • d41eb60df36e0a8013997bea2f7d4d0d.png
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy QuTS hero h5.3.0 lub nowszy High Availability Manager 1.0 lub nowszy Koncepcja Połączenie klastra to interfejs zarządzania i usług używany przez dwa urządzenia NAS tworzące klaster wysokiej dostępności (HA). Jest...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy QuTS hero h5.3.0 lub nowszy High Availability Manager 1.0 lub nowszy Koncepcja W klastrze wysokiej dostępności (HA) połączenie heartbeat umożliwia bezpośrednią, okresową wymianę danych między dwoma węzłami w...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy QVR Center 2.0.0 lub nowsze wersje Co to jest Advanced Mode? Gdy Advanced Mode jest włączony, QVR Center może centralnie zarządzać systemami nadzoru, takimi jak QVR Pro i QVR Elite. Włączenie Advanced Mode w QVR...
    • 0e4bcc76009577e255abba3f496e1fa1.png
    • 041309ef53b2f386045ebc425c48c95a.png
    • 52a1f3515518594850ecf0957e06767e.png
    • 0e4bcc76009577e255abba3f496e1fa1.png
    • ff357c7aad2eb237b15eb5b12874d809.png
    • 6faacaf73da3767c7b56d54ad4d22096.png
    • fe4edc2b75bc54a28a0dc7083a758b54.png
    • e80bf859b43bde4baee6ce898f898d04.png
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy QuTS hero h5.3.0 lub nowszy High Availability Manager 1.0 lub nowszy Koncepcja W klastrze wysokiej dostępności (HA) cluster IP address jest wirtualnym adresem IP używanym jako główny punkt dostępu dla klientów...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy myQNAPcloud Surveillance QVR Surveillance 3.0.0 lub nowsza wersja Okres prolongaty Twoje nagrania w myQNAPcloud Surveillance będą dostępne przez 30 dni po wygaśnięciu licencji. W tym okresie prolongaty możesz...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy Urządzenia QNAP NAS obsługujące zarówno QTS, jak i QuTS hero Omówienie QuTS hero używa systemu plików ZFS, podczas gdy QTS używa systemu plików ext4. Te dwa systemy plików nie są ze sobą kompatybilne. Oznacza to...
    • 7a2dc81d90fa68e9d9982d6333b06b18.png
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Dotyczy produktów QTS versions 4.4.2 to 5.0.1 Public Beta QuTS Hero versions h4.5.0 to h5.0.1 Public Beta Scenariusz Jeśli Twoja wersja oprogramowania układowego jest jedną z powyższych wersji i ponownie uruchomisz system, może pojawić się...
    • a8083fbfedfd42093a39349247e1c989.png
    • f98a976566a90bf79a6f2c943d600565.png
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Obowiązujące produkty Security Center Objaw Przyczyna Ostrzeżenia są generowane, ponieważ token aplikacji Security Center wygasł, a QTS nie może się zalogować w celu uruchomienia harmonogramu skanowania Security Checkup. Ponowne otwarcie...
    • c9e5b3a5597b67caacb1326eea85e6b3.png
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Dotyczy produktów Urządzenia QNAP NAS z oprogramowaniem układowym QTS lub QuTS hero. Wyjaśnienie Kod błędu FW013 wskazuje na błąd odczytu/zapisu pamięci flash. Ten problem może uniemożliwić pomyślną aktualizację oprogramowania układowego i...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy TS-212 Szczegóły Dioda LED statusu na TS-212 wykorzystuje różne kolory i wzory migania, aby wskazać aktualny status systemu: Miganie zielone i czerwone naprzemiennie co 0,5 sekundy:Serwer NAS wykonuje ważną...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy QuTS hero h5.3.0 lub nowszy High Availability Manager Odpowiedź Połączenia usługowe w klastrze wysokiej dostępności (HA) są zazwyczaj ponownie nawiązywane po przełączeniu awaryjnym lub przełączeniu. Jednakże, może...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Dotyczy produktów QuTS hero h5.3.0 lub nowszy High Availability Manager Tło Urządzenia QNAP NAS obsługują roaming dysków, co pozwala użytkownikom przenosić dyski do różnych gniazd, gdy system jest wyłączony. Po ponownym uruchomieniu system...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy problem QNAP NAS z systemem QTS Scenariusz Niektórzy użytkownicy potrzebują silniejszej ochrony danych w QTS i proszą o: Późniejsze szyfrowanie istniejących danych na miejscu Bezpieczne nadpisywanie w czasie...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Odpowiednie produkty QuFirewall Rozwiązanie Jeśli okaże się, że nie możesz uzyskać dostępu do serwera NAS po zastosowaniu ustawień QuFirewall lub podłączeniu kabla Ethernet do innego portu w serwerze NAS, należy wykonać reset sprzętowy przez 3...
  • J
    jaska524 napisał nowy temat.
    Witam. Po aktualizacji mam częsty problem z logowanie vpn, wyskakuje błąd nazwy użytkownika lub hasło. loguję się na urządzenie zatrzymuje usługę i ponownie włączam i jest ok. mniej więcej po kilkudziesięciu minutach rozłącza i od nowa błąd nazwy...
  • wac_ns
    u mnie działa: PowerWalker VI 1200 LCD_FR
  • Ligeza
    W zakładce wtyczki jest tylko opcja wyłącz, i po zmianie znika z ustawień "Autotools". Dodatkowo dałem aby przy starcie również było na wyłączone. Restart rtorrent i dalej tworzy kopię pobranych plików w complete :/ Edit. Odinstalowałem...
  • Silas Mariusz
    usun plugin autotools i po sprawie :)
  • Silas Mariusz
    U mnie działa ¯\_(ツ)_/¯ Może masz jakieś skrypty w RDownload/Scripts ? Może restart rTorrenta?
  • Silas Mariusz
    W ustawieniach:
  • Ligeza
    To jedyne co znalazłem w tym pliku. Większość jest już zakomentowana. Sprawdziłem "/usr/bin/rtorrent/bin/filebot-queuemgr.sh" ale nie ma takiego pliku. Może jeszcze jakieś pomysły? [/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/rtorrent/etc] # cat rtorrent.conf |...
  • Ligeza
    Najnowsza: rtorrent_0.15.7-777_x86_64
  • Ligeza
    W scripts tylko jakieś example, a w katalogach pusto, próbowałem nawet ustawienia domyślne i tylko skasowało mi niepotrzebnie reguły kiedy usuwać pobieranie. Reinstalacja też nie pomogła więc postanowiłem zapytać na forum.