Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Interesujący zbieg okoliczności... spójrz w logi i zweryfikuj. Przypominam ACL 2.0 to duży improvement dla systemów ZFS, które wykazują w przeciwieństwie do EXT4 dużo mniejszą wydajność w samym działaniu a co dopiero w zagnieżdżonych prawa. Tak...
Dokładnie tak, zmieniło się na ACL 2.0 za moją zgodą ale już nie działało jak było ACL 1.0 na sto procent. Bo zgłoszenie pierwsze o skanach miałem 7:10 a ja logowałem się na serwer po godzinie 9 i chyba wtedy to kliknąłem.
Produkty, których dotyczy
QuTS hero h6.0.0 i nowsze wersje
Przegląd
Począwszy od QuTS hero h6.0.0, system wprowadza obsługę ACL 2.0, która charakteryzuje się nową strukturą listy kontroli dostępu, co znacznie poprawia efektywność...
moment moment, samo sie nie zmienilo na ACL 2.0
czy przypadkiem nie pojawił się komunikat o ACL 2 .0 zeby wlaczyc?
Jak zaktualizować ACL do wersji 2.0? (droga powrotna to usuniecie puli i reset ...)
ACL 2.0 to duzy improvement w zarzadzaniu...
"...prawa dostępu - działa to zgodnie z założeniemi..."
Prawa pełna kontrola, zarówno w folderze głównym udostępnionym jak i podfolderze, i nigdy w żadnym urządzeniu nie było z tym problemu.
"...czy user loguje sie na drukarce żeby zrobić...
Witam szanownych forumowiczów, mam w jednej z firm dwa TS-464Ue , po ostatniej aktualizacji przestało mi działać poprawnie skanowanie SMB z wszystkich drukarek w firmie i dla wszystkich użytkowników ale tylko jeśli Skan leci do takiej...
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, czerwca 1, 2026 – QNAP® Systems, Inc. zaprasza na stoisko J1209a (TaiNEX 1) podczas targów COMPUTEX 2026. Pod
Kontynuuj czytanie...
Tajpej, Tajwan, maja 29, 2026 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, oficjalnie
Kontynuuj czytanie...
Jak zabezpieczyć serwer?
... i uchronić się przed atakami tj. malware typu Qlocker?
REKOMENDACJE EKSPERTÓW
Zainstaluj Malware Remover
Zaktualizuj oprogramowanie firmware
Włącz automatyczne aktualizacje
Wykonaj poniższy zestaw zalecany...
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, maja 29, 2026 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, oficjalnie
Kontynuuj czytanie...
C
CoSTa's Family Page napisał nowy temat.
Czy wiesz, że sposób, w jaki organizujesz dane na NAS-ie, bezpośrednio przekłada się na to, jak łatwo (lub trudno) jest je backupować? W tym wpisie pokazuję, jak tiering danych na QNAP TS-664 — od szybkich dysków NVMe przez pojemne HDD po dysk...
Tajpej, Tajwan, maja 27, 2026 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, ogłosił
Kontynuuj czytanie...