-
Help Media Streaming - nie uruchamia się
Witam, Problem dotyczy Media Streaming - nagle nie chce sie uruchomić - szare pole. Próba usunięcia i ponownej instalacji już była. Reset serwera tez. Dadej nic. Jakieś rady? Dziękuję Wersja oprogramowania Firmware:4.3.3.1252 Model serwera: QNAP TS-112P- lazalukasz
- Thread
- media streaming
- Replies: 16
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Help TV nie widzi folderów
Stworzyłem sobie kilka folderow udostępnionych, były widoczne w TV samsung, Wymienilem dysk na wiekszy i lipa. Widzi mi tylko 3 foldery muzyka flmy video, w windowsie widzi normalnie wszystkie foldery- lazalukasz
- Post #9
-
tak, był restart itp Widzi tlyko 3 foldery, zadnego stworzonego przeze mnie Kiedys miałem to skonfigurowane ze widział foldery które utwozylem, po wymianie dysku lipa- lazalukasz
- Post #7
-
Mam zaznaczony, nie wyswitla folderów- lazalukasz
- Post #5
-
tak w DLNA udostepniłem foldey, w sieci mi je widzi a jak wchodzę w tv to widzi 3 foldery: muzyka filmy zdjecia- lazalukasz
- Post #3
-
Witam, Telewizor widzi tylko foldery "Muzyka" Zjecia" Wideo" - nie widzi udostepnionych folderów. Proszę o pomoc, dziekuje:) Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3.11.61 Model serwera: QNAP TS-112P- lazalukasz
- Thread
- color filmy folder foldery widzi
- Replies: 9
-
Help Transmission TS-112 Serwer Mediów DLNA - nie widzi plików
Tak, opcja Skanowanie w czasie rzeczywistym włączona- lazalukasz
- Post #3
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Help Transmission TS-112 Serwer Mediów DLNA - nie widzi plików
Witam, po ściągnięciu plików na serwer Nas nie widzi plików, widzi je dopiero po wybraniu opcji "Odbuduj indeksowanie plików" Czy jest można coś zrobić, aby pliki były widoczne po pobraniu ? Gdzieś czytałem o jakimś skrypcie który bo to sam robił. Proszę o pomoc.- lazalukasz
- Thread
- dlna serwer transmission ts-112
- Replies: 2
-
Help Transmission TS-112
Transmission ruszyło, w na stronie trackera trzeba było odznaczyć opcję SSL [Torrenty pobrane po włączeniu tej opcji będą używały szyfrowanego połączenia z trackerem]- lazalukasz
- Post #20
-
Help Transmission TS-112
IP nie jest zabnowane bo jak miałem wersje Transmission (bez numerka na screnie, czerwona ikonka) to wszystko chulało, porty przekierowane itp. Przywrocilem fabryke i straciłem tamtą wersje. Po zaisntalownaiu Transmisssion z Qnapclub Store mam problem. Program nie laczy sie z trackerm...- lazalukasz
- Post #17
-
Help Transmission TS-112
Port przekierowany :)- lazalukasz
- Post #13
-
Help Transmission TS-112
IP nie jest zabnowane, wersja klienta tez nie- lazalukasz
- Post #11
-
Help Transmission TS-112
Tak. na Pc się łaczy- lazalukasz
- Post #9
-
Help Transmission TS-112
Właśnie najnowsza wersja mi nie działa. Albo coś źle robię. Nie laczy mi z trackerem. Tą wersje 2.84 tez probowalem i nie poradziłem sobie. Wczesniej miałem możiwość ustawienień jak na tym zdjeciu...- lazalukasz
- Post #7
-
Help Transmission TS-112
Tylko że ja go miałem i smigał aż miło. Zrobiłem ustawienia fabyrczne i go straciłem.- lazalukasz
- Post #5
-
Help Transmission TS-112
Witam, robiłem tak ale pobiera mi najnowszą wersję, 2.94 Chciałbym tą co miałem. Całkiem inna ikonka. Czerwona. Pobrałem ją gdzieś kiedyś i teraz nie mogę znaleźć.- lazalukasz
- Post #3
-
Help Transmission TS-112
Witam, poszukuje programu Transmission która dziala na tym Nasie. Miałem wcześniej działającą wersję ale przywórciłem ustawienia fabryczne i już nie mogę jej znaleźć. Wczesniej wygladało to tak : Przechwytywanie Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3 Model serwera: QNAP TS-112P- lazalukasz
- Thread
- color miałem transmission wersja
- Replies: 19
-
Help Transmission QNAP TS-231P lub inny klient z remote na windows/android
Jaka masz wersje Transmision ?- lazalukasz
- Post #6
-
Help Qnap TS-251+ i Transmission - PROBLEM
Jaka masz wersje Transmission ?- lazalukasz
- Post #8
-
Help QNAP 122-P - mapowanie dysków
Witam, mam problem z mapowaniem dysków w Windows 10. Mapuje dysk i wszystko jest OK, dopóki nieuruchomie kompa, po uruchomieniu nie da sie wejść na dyski dopóki w Qfinder nie dam prawym na swoim qnapie wybiorę mapowanie dysków.- lazalukasz
- Thread
- mapowanie mapowanie dysków qnap
- Replies: 0
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)