-
W
Pomoc Brak dostępu do urządzenia. TS-473
Dziękuję bardzo za pomoc w rozwiązaniu problemu! Po wykonaniu punktu "1. Naciśnij i przytrzymaj przycisk resetowania przez trzy sekundy" dostęp do urządzenia został przywrócony i bez problemu mogłem się zalogować. Jeszcze raz dziękuję!- Wilu23
- Post #3
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
W
Pomoc Brak dostępu do urządzenia. TS-473
Witam. Moje urządzenie to TS-473. Po ustawieniu routingu w zakładce 'Przełączniki wirtualne' straciłem możliwość zalogowania się do urządzenia (strona logowania nie otwiera się). Przechwyciłem pakiety z programu Wireshark, niestety nie przyniosło to żadnych rezultatów. Zakupiłem dodatkową kartę...- Wilu23
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
W
Pomoc Utwórz zdalne połączenie, Filestation, Brak ikony
Dziękuję za pomoc- Wilu23
- Post #7
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
W
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 89b8ba52b4667.jpg- Wilu23
- Post #5
-
W
Nie mam na pewno. Boost performance by using QNAP CacheMount to mount cloud storage and cache locally. Z tej strony wynika że na razie nie można pobrać. Pobrałem z innego źródła ale wywala błąd. Poziom istotności Data Godzina Użytkownicy Źródło IP Aplikacja Kategoria Zawartość Błąd 2019/06/07...- Wilu23
- Post #3
-
W
Link: https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=GjcyVpLwI_E Witam Proszę o pomoc. Chcę przekopiować dane z jednego qnapa na drugiego. Jednak nie posiadam ikony widocznej na filmie "Utwórz zdalne połączenie" Gdzie jej szukać? posiadam Filestation 5 Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.6...- Wilu23
- Temat
- brak color filestation zapodaj
- Odpowiedzi: 6